Redactia.ro
Home » Sport » Scandal după amânarea Roland Garros! Ce spune antrenorul lui Halep

Scandal după amânarea Roland Garros! Ce spune antrenorul lui Halep

Scandal după amânarea Roland Garros

Scandal după amânarea Roland Garros. Francezii au decis să amâne turneul care ar fi trebuit să înceapă pe data de 24 mai, pentru 20 septembrie. Reprezentanții jucătorilor din circuitul ATP au reacționat dur.

Pandemia de COVID-19 i-a forțat pe organizatorii turneului de tenis de la Roland Garros să-l amâne. Decizia a stârnit însă un val de reacții negative. Americanii sunt supărați pentru că Open-ul Francez se va desfășura în același timp cu o compeție organizată de ei, Laver Cup.

„Lumea tenisului a aflat că Federația Franceză de Tenis vrea să reprogrameze Roland Garros în perioada 20 septembrie – 4 octombrie 2020, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Aceaste date se suprapun cu Laver Cup 2020, competiția care a vândut deja toate biletele și care se dispută între 25 și 27 septembrie la TD Garden în Boston. Anunțul e o surpriză pentru noi și partenerii noștri, Tennis Australia, Federația Americană de Tenis și ATP”, se scrie în comunicatul organizatorilor de la Laver Cup, potrivit Tennis World USA.

Ce spune Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep

Darren Cahill a reacționat și el după ce a aflat decizia francezilor.

”Trebuie găsită o dată care are sens. Nimeni nu vrea ca turneul de la Roland Garros să fie anulat, doar ca toţi să lucreze împreună pentru a găsi o dată care are sens, când lucrurile se vor limpezi un pic. Jucători, turnee, grand slam-uri, bărbaţi şi femei, toţi într-o cameră. Acum este un pic devreme pentru răspunsuri”, a scris Darren Cahill pe contul său de Twitter.

Citește și: Mirel Rădoi, despre amânarea Euro 2020! „Sănătatea e importantă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: