Redactia.ro
Home » Sport » Mirel Rădoi, despre amânarea Euro 2020! „Sănătatea e importantă”

Mirel Rădoi, despre amânarea Euro 2020! „Sănătatea e importantă”

Mirel Rădoi, despre amânarea Euro 2020!

Mirel Rădoi a avut o primă reacție după ce UEFA a amânat Euro 2020. Selecționerul a vorbit și despre partida cu Islanda, care s-a amânat cel mai probabil pentru luna iunie.

Euro 2020 a fost amânat, la fel și meciurile de baraj. Partida cu Islanda se va juca cel mai probabil în această vară.

”Toate deciziile luate azi au ca scop principal protejarea tururor celor implicați în fotbal, jucători, suporteri, antrenori, arbitri. Sănătatea fiecăruia este prioritatea numărul unu! După aceea, abia, vorbim de fotbal și de prioritățile fotbalului. Vom vedea dacă situația globală ne va permite să îl jucăm în iunie, ar fi extraordinar ca orice pericol să dispară. Dacă va fi așa, ar putea fi câteva avantaje sportive pentru noi. Faptul că am beneficia în mod cert de un gazon mai bun”, a spus Rădoi, pentru site-ul Federației Române de Fotbal.

În acest moment Mirel Rădoi se află acasă în izolare. A participat la tragerea la sorți din Olanda la începutul acestei luni.

Euro 2020, amânat până în 2021

UEFA a decis azi, după o videoconferință la care au participat cele 55 de federații afiliate ca EURO 2020 să se joace în 2021. Perioada va fi 11 iunie – 11 iulie. De asemenea UEFA a anulat toate rezervările făcute special pentru acest an în hotelurile din Copenhaga. La turneul final vor participa 24 de echipe, iar meciurile vor fi găzduite de 12 orașe, printre care și București. Pe Arena Națională ar urma să se joace patru meciuri. Trei din grupe și unul din optimile de finală.

Citește și: E oficial! EURO 2020 se amână. Când se va desfășura turneul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: