Redactia.ro
Home » Sport » Cu cine s-a mai iubit Simona Halep, înainte de relația cu Toni Iuruc. Ei au fost bărbații care au devenit celebri în umbra ei

Cu cine s-a mai iubit Simona Halep, înainte de relația cu Toni Iuruc. Ei au fost bărbații care au devenit celebri în umbra ei

Ce avere are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Cei doi nu vor împărți averea

Viața amoroasă a Simonei Halep a fost ani buni învăluită în mister. Campioana de la Wimbledon a preferat să-și țină mereu iubiții departe de ochii presei.

Simona Halep a fost mereu o femeie extrem de discretă când a fost vorba despre viața ei privată. De-a lungul timpului au apărut mai multe speculații despre posibili iubiți. Se pare că primul bărbat, care i-ar fi furat inima Simonei a fost Andrei Mlendea. Relația ar fi început când sportiva avea 18 ani și a durat până în 2013. Una dintre cele mai mediatizate relații ale Simonei Halep a fost cea cu fiul lui Teia Sponte, Costa Sponte. Chiar bunica jucătoarei de tenis, declara în anul 2015 pentru Libertatea că nepoata ei va ajunge în fața altarului.

“Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su a fost cu noi, la Tulcea”, spunea bunica Simonei.

Deși familiile celor doi se așteptau să primească invitațiile de nunta, Simona și Costa s-au despărțit după un scandal monstru. Potrivit presei, jucătoarea de tenis a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Escapada a pus punct relației cu fiul celebrului om de afaceri. În acel moment, Simona Halep a negat că ar fi avut o relație cu Costa.
În anul 2015, s-au scris pagini întregi despre idila dintre constănțeancă și un afacerist la început de drum, Sorin Marin. Cei doi apăreau în foarte multe fotografii pe rețelele de socializare așa că s-a speculat că între ei ai fi mai mult decât o relație de prietenie. Amândoi au negat zvonurile, iar mai târziu s-a dovedit că erau doar amici.

Halep, surprinsă cu iubitul în Italia

În anul 2017, constănțeanca a fost surprinsă la brațul lui Radu Barbu, un fost jucător de tenis. Fotografiile au fost făcute în stațiunea italiană, Portofino. Cei doi apăreau plimbându-se pe stradă sau relaxându-se la restaurant. Niciunul nu a dorit să comenteze zvonurile din presă.
Un an mai târziu, un personaj destul de controversat, Theo Marius Pașa lăsa să se înțeleagă faptul că ar avea o relație cu Simona Halep. Omul de afaceri a preluat în 2014 clubul Bamboo Miami. Deși se spune că a investit două milioane de dolari, afacerea nu a mers cum s-a așteptat. Theo a fost văzut de mai multe ori în tribună la meciurile Simonei. Inițial a pozat în iubitul sportivei, apoi a negat.

“Nu a existat şi nu există o relaţie amoroasă între mine şi Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul Sportiv şi Facultatea de educaţie fizică şi sport Constanța. Ca atare, sunt un fan al Simonei Halep şi al tuturor sportivilor, aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua familiei Halep, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relaţie bună de prietenie”, spunea omul de afaceri.

Toni Iuruc, omul alături de care și-a găsit fericirea

În vara anului 2019, au apărut primele informații despre noul iubit al Simonei Halep. Toni Iuruc, un om de afaceri care o însoțea de ceva vreme la aproape toate turneele. După ce a câștigat trofeul de la Wimbledon, Simona nu s-a mai ascuns și a decis să facă publică relația. Milionarul machedon a fost alături de iubita sa în momentul în care aceasta a prezentat trofeul de la Wimbledon fanilor pe Arena Națională. A însoțit-o și la Palatul Cotroceni, unde jucătoarea de tenis a fost decorată de Klaus Iohannis. Cei doi au fost surprinși apoi, din ce în ce mai des împreună la restaurante, pe plajă sau în vacanțe. Pentru prima dată Simona a început să vorbească despre familie și copii. Se pare că cei doi plănuiau să se căsătorească în această toamnă.

“Am un iubit, o relație normală și mă simt bine. Aș dori totuși să păstrez pentru intimitatea mea aceste lucruri. Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă. Cred însă că viața personală este cea mai importantă. Nu aș sacrifica familia pentru tenis”, spunea românca la TVR, în toamna anului 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: