Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep a anunțat când face nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep a anunțat când face nunta cu Toni Iuruc

Halep

Simona Halep se ocupă deja de pregătirile de nuntă, după ce a acceptat cererea în căsătorie a omului de afaceri Toni Iuruc.

Campioana de la Wimbledon ar dori să programeze nunta imediat după înceheierea ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Simona plănuiește o nuntă ca în povești

Sportiva, în vârstă de 29 de ani, şi Toni Iuruc se vor căsători anul viitor, la malul Mării Negre. Simona Halep nu știe dacă va fi pe plajă în rochia albă de mireasă pentru ceremonia civilă, dar nu este niciun dubiu că va fi o superbă nuntă machidonească. Tatăl tenismenei, Stere Halep, şi-ar fi dat acordul săptămâna trecută.

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu as vrea sa visez la ceva si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate, dar mi-as dori sa am aproape cat de multi oameni din familie si dintre prieteni alaturi de mine”, a mărturisit Simona Halep conform Tennis World Italia.

Ce crede despre întemeierea unei familii

Simona a povestit cât de mult îşi doreşte să-şi întemeieze o familie după ce va renunţa la tenis.

„Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a mai declarat sportiva noastră, potrivit romaniatv.net.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: