Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, lăudată de presa din Spania, înainte de Turneul Campioanelor

Simona Halep, lăudată de presa din Spania, înainte de Turneul Campioanelor

Simona Halep

Simona Halep a fost lăudată de presa din Spania înainte de începutul Turneului Campioanelor. Ibericii au vorbit frumos despre fostul lider mondial.

Jurnaliştii spanioli au notat că punctul slab al campioanei noastre este lipsa australianului Darren Cahill din echipa sa.

„Putem confirma că schimbarea antrenorului nu a decurs așa cum Simona Halep și-ar fi dorit. De fapt, a contat foarte mult absența lui Darren Cahill. Chiar și așa, fără să aibă un sezon constant, românca a continuat să scrie istorie. A câștigat doar un titlu, e drept, dar e cel mai important dintre toate. Campioană la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams în finală, poți cere mai mult de atât?

Simona Halep a spus „DA”! Toni Iuruc i-a dat inelul!

Simona are, fără îndoială, capacitatea de a gestiona anumite momente, știe când să preseze în momentele cheie, dar și când să facă o pauză. La Shenzhen vor fi cele mai bune jucătoare din lume, iar Simona are nevoie de dorința de a câștiga, dar și de motivația de a scoate la lumină focul interior”, au scris spaniolii de la Punto de Break.

Turneul Campioanelor va avea loc la Shenzhen, în China, competiție care se va desfășura în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie.

Simona Halep (28 de ani, nr. 5 WTA) face parte dintre cele opt jucătoare de tenis care vor participa la competiţia de la Shenzhen.

Ce cotă are Simona Halep

Casele de pariuri au publicat cotele pentru câștigarea Turneului Campioanelor. Simona Halep a primit abia șansa a cincea pentru a câștiga turneul, cu o cotă de 7.5.

În schimb, favorite sunt considerate Bianca Andreescu și Ashleigh Barty, ambele cu o cotă de 4.5 la obținerea trofeului. Naomi Osaka are șansa a treia, cu o cotă de 5, în timp ce pe poziția a patra în ierarhia cotelor se află Karolina Pliskova, cu 7.

Elina Svitolina are aceeași cotă ca Simona, 7.5, chiar dacă a câștigat ediția de anul trecut. Petra Kvitova a primit cota 9, iar Belinda Bencic, ultima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor, are cota cea mai mare, 12.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: