Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a spus „DA”! Toni Iuruc i-a dat inelul!

Simona Halep a spus „DA”! Toni Iuruc i-a dat inelul!

Simona Halep a spus DA!

Simona Halep a spus „DA”! Deși are o relație de doar câteva luni cu omul de afaceri Toni Iuruc, sportiva a acceptat cererea în căsătorie, potrivit wowbiz.ro.

Dragostea învinge orice obstacol. Simona Halep este mai fericită ca niciodată. Deși pe plan sportiv lucrurile nu merg foarte bine în acest moment, pe plan sentimental totul este perfect. În urmă cu puțin timp omul de afaceri i-a făcut o surpriză extraordinară. A cerut-o de soție, iar jucătoarea de tenis a spus DA fără să stea pe gânduri. Se pare că fericitul eveniment va avea loc anul următor în luna septembrie.

” Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a declarat un apropiat de-al familiei Simonei Halep, pentru wowbiz.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație de câteva luni. Milionarul a însoțit-o în acest an la turneul de la Wimbledon, apoi s-au afișat și în București. Au fost surprinși la un restaurant de fițe alături de câțiva prieteni. Apoi au petrecut pe litoralul Mării Negre unde au fost însoțiți și de fratele Simonei.

„Este un lucru normal la vârsta aceasta și consider că presa ar trebui să fie mai discretă din punctul acesta de vedere. Am și eu nevoie de intimitate. Este un lucru normal și, așa cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu”, declara Simona Halep, în septembrie, la plecarea spre Canada, unde a participat la Rogers Cup.

Cine este iubitul Simonei Halep

Toni Iuruc este machedon și are 40 de ani. Este un important om de afaceri și deține mai multe firme. În urmă cu o săptămână fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir spunea că l-a cunoscut și îl place foarte mult.

„E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc. Totuși, el nu are câți bani face ea”, a spus Dumitru Dragomir despre iubitul Simonei Halep.

Toni Iuruc nu este la prima căsătorie. Omul de afaceri a mai fost însurat de două ori. Prima soție a iubitului Simonei Halep a fost Alina, un fotomodel cunoscut. Recent a divorțat de Liana cea de-a doua soție. Cei doi au fost căsătoriți doar 10 luni.

Citește și: Edi Iordănescu își pregătește plecarea din Liga 1! Ce echipă îl dorește!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: