Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu își pregătește plecarea din Liga 1! Ce echipă îl dorește!

Edi Iordănescu își pregătește plecarea din Liga 1! Ce echipă îl dorește!

Edi Iordănescu își pregătește plecarea din Liga 1

Edi Iordănescu își pregătește plecarea din Liga 1. În ultima perioadă tehnicianul este din ce în ce mai nemulțumit de ceea ce se întâmplă la Gaz Metan. Se pare că antrenorul are o ofertă de la Al Ittihad. În trecut și tatăl său i-a antrenat pe arabii de la Al Ittihad.

Arabii de la Al Ittihad se pare că ar dori să colaboreze cu antrenorul lui Gaz Metan Mediaș. Presa araba susține că pe aceeași listă ar mai fi Marius Șumudică și Christian Gross, elveţianul care a antrenat-o pe Fc Basel. Se pare că Iordănescu ar vrea să facă această mutare în pauza competițională.

”Eu sunt omul care stă aici 24 din 24, mai mult decât paznicii. Şi paznicii se mai schimbă la stadion, au ture. Eu nu am ture, eu sunt constant aici. În momentul de faţă mi s-a spus că nu sunt bani. Înseamnă că ceea ce mi s-a propus şi promis nu e valabil. Şi atunci eu ce vin să fac? Vin şi spun ok, atunci nu mai vrem performanţă, nu mai vrem play-off. Antrenorul meu de portari face meniurile, face gramajele, face de toate la mâncare. Preparatorul meu se duce face necesarul cu stafful medical de medicamentaţie, de vitaminizare”, declarat în urmă cu o săptămână antrenorul lui Gaz Metan.

În perioada 2004-2006, Al Ittihad a fost antrenată de tatăl lui Edi Iordănescu, fostul selecționer, Anghel Iordănescu. Victor Pițurcă și Laszlo Balint i-au pregătit și ei pe arabi.

Nu e prima dată când Iordănescu vrea rezilierea contractului

După ce Gaz Metan a fost eliminate din șaisprezecimile Cupei României, tehnicianul a vrut să-și rezilieze contractul.

“Până la întreruperea campionatului se poate pregăti o soluţie. Din păcate între mine şi conducere nu mai este comunicare de mai bine de 3 săptămâni, sau cel puţin nu aşa cum trebuie. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu este în favoarea echipei să continuăm în felul ăsta. Nu pot rezilia unilateral pentru că ar însemna să plătesc daune şi sper că vom găsi o formă amiabilă. Nu vreau să acuz, poate sunt eu vinovat ca nu m-am făcut înţeles suficient sau nu am plecat mai demult”, declara în septembrie antrenorul.

Acum însă situația pare mult mai clară. Edi Iordănescu își pregătește plecarea din Liga 1
În acest moment, Gaz Metan este pe locul 4 în Liga 1, cu 21 de puncte.

Citește și: România U21 – Ucraina U21 3-0! Elevii lui Rădoi au câștigat în ultimul sfert de oră

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: