Redactia.ro
Home » Sport » România U21 – Ucraina U21 3-0! Elevii lui Rădoi au câștigat în ultimul sfert de oră

România U21 – Ucraina U21 3-0! Elevii lui Rădoi au câștigat în ultimul sfert de oră

România U21 - Ucraina U21 3-0

România U21 – Ucraina U21 3-0. Tricolorii au câștigat la Ploiești în fața Ucrainei, după ce au marcat trei goluri în ultimul sfert de oră.

Tricolorii mici au început în forță meciul cu Ucraina U21, din preliminariile Campionatului European din 2021. În minutul 21, românii au cerut penalty, după o fază a lui Moruțan. Acesta a căzut după un contact cu portarul ucrainienilor, dar arbitrul nu a acordat nimic. 10 minute mai târziu, Topalov a tras cu capul puțin pe pe lângă poartă. După pauză, elevii lui Mirel Rădoi au avut mai multe ocazii. Mai întâi Oaidă, apoi Man și Chindriș puteau să înscrie. Cel care a deschis scorul a fost Moruțan în minutul 74. Tricolorii mici au continuat să atace, iar în minutul 81, Petre a înscris pentru 2-0, cu o lovitură de cap. Tot Petre închide tabela de marcaj, în prelungiri.

“Suntem fericit că am câștigat. De aici trebuie să construim și să jucăm din ce în ce mai bine. Când se apelează la mine încerc să fac cât mai mult pentru echipă”, a declarat Adi Petre, la Pro X.

“Mă bucur pentru ei, dar și pentru România. Aveam mari emoții înainte de meci. Este bine că a ieșit cum ne-am propus, și vreau să-i felicit. Mă bucur pentru că, în a doua repriză și-au intrat în joc și au reușit acest rezultat foarte bun”, a declarat Mirel Rădoi, la Pro X.

Rezultatele Grupa 8

Danemarca U21 – Irlanda de Nord U21 2-1
Finlanda U21 – Malta U21 4-0
România U21 – Ucraina U21 3-0

Finlanda conduce grupa după ce a adunat 7 puncte. Locul doi este ocupat de Danemarca cu 6 puncte, în timp ce România este pe trei cu 3 puncte. Echipa lui Mirel Rădoi va mai juca şi pe 14 octombrie. România – Irlanda de Nord, ora 20:30 , stadion “Anghel Iordănescu” (Voluntari). La turneu final EURO 2021 se califică direct prima clasată din fiecare dintre cele 9 grupe şi cel mai bun loc 2. Restul echipelor de pe locul 2 vor disputa baraje, iar gazdele Ungaria şi Slovenia se califică automat.

Citește și: Gerard Pique a vrut să devină patron de club, dar a ratat afacerea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: