Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a revenit pe teren cu o victorie! A jucat primul meci după aproape 4 luni

Simona Halep a revenit pe teren cu o victorie! A jucat primul meci după aproape 4 luni

simona halep, turneu

Simona Halep a acceptat invitația celor de la Winners Open și a mers la Cluj pentru un meci demonstrativ. Constănțeanca a reușit și cea mai frumoasă lovitură a zilei.

Simona Halep a jucat primul meci după pauza pe care a fost nevoită să o ia din cauza pandemiei de coronavirus. Astăzi, campioana de la Wimbledon a făcut pereche cu Horia Tecau, într-un meci demonstrativ. De partea au fost Gabi Ruse și Marius Copil. După o oră de joc, Simona și Horia au câștigat meciul de la Cluj, scor 6-3, 6-4.
Ultima dată când Simona Halep a jucat a fost pe data de 22 februarie. Atunci a câștigat al 20-lea trofeu WTA, după ce s-a impus în finala de la Dubai, în fața Elenei Rybakina.

Unde va juca anul acesta Simona Halep

Pe 3 august se va relua circuitul feminin profesionist. Primul turneu va avea loc la Palermo, iar fostul lider mondial ar dori să participe.

”S-a schimbat viața mea. Totul este diferit acum. Faptul că nu am mai călătorit a reprezentat și un avantaj, pentru că m-am putut odihni mai mult, mi-am dorit acest lucru. E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători din nou liniștiți, pentru că este puțin îngrijorător. Nu am luat o decizie definitivă în privința revenirii în circuit, dar sper să încep cu Palermo”, a declarat Simona Halep.

Organizatorii turneului din Italia vor să-i ofere Simonei un wild-card pentru a participa. Șansele sunt destul de mari, mai ales că românca a declarat că nu crede că va participa la US Open, care are loc în perioada 31 august-13 septembrie. În schimb este posibil să joace la Roland Garros în luna septembrie.
Organizatorii turneului de la Palermo au anunțat că speră să poată avea și spectatori în tribună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: