Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep ar putea să nu participe la US Open.”Aș risca foarte mult ”

Simona Halep ar putea să nu participe la US Open.”Aș risca foarte mult ”

simona halep, Ronald Garros,

Mai mulți jucători de tenis iau în calcul varianta retragerii de la US Open. Simona Halep spune că protocolul impus este destul de greu de aplicat.

Turneul de Grand Slam de la US Open ar trebui să se joace în perioada 31 august – 12 septembrie. Din cauza pandemiei de coronavirus au fost stabilite mai multe reguli pentru sportivi. Printre acestea sunt efectuarea de mai multe teste de COVID-19 sau călătorii doar cu zboruri charter. Rând pe rând jucătorii de top anunță că se gândesc să nu participe la turneul din SUA.

Halep: “Riscul este destul de mare”

Chiar dacă abia așteaptă să revină pe teren, constănțeanca ar putea renunța anul acesta la US Open.

”Am dubii mari să particip în aceste condiții. Nu doar pentru că ne aflăm într-o pandemie, ci și din cauza riscului pe care l-ar presupune călătoria, carantina și schimbările care pot apărea în timpul unui turneu. Nu ar fi deloc o tranziție deloc ușoară pentru corpul nostru. Știu că organizatorii și sponsorii vor ca turneele să se joace și că mulți jucători traversează perioade dificile, dar este o decizie personală pe care trebuie să o luăm. Este important să înțelegem faptul că fiecare are nevoi diferite și că suntem nevoiți să luăm decizia optimă pentru sănătatea și cariera noastră”, a declarat Simona Halep, pentru presa din Statele Unite.

Liderul mondial, Novak Djokovic anunța în urmă cu câteva zile că nu a decis încă dacă va face călătoria în SUA. La fel și Ashleigh Barty, prima clasată în WTA.

“Regulile pe care trebuie să le respectăm sunt extreme. Trebuie să dormim în hoteluri în aeroport. Nu putem merge în Manhattan. Trebuie să fim testați de mai multe ori. În plus avem voie să aducem doar o persoană cu noi ceea ce e imposibil. Ai nevoie cel puțin de antrenorul tău și de fizioterapeut”, a declarat Novak Djokovic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: