Redactia.ro
Home » Sport » Novak Djokovic nu vrea să se vaccineze! „Nu doresc să mă oblige nimeni”

Novak Djokovic nu vrea să se vaccineze! „Nu doresc să mă oblige nimeni”

Novak Djokovic, lider ATP, antrenament zapada

Novak Djokovic nu vrea să se vaccineze împotriva COVID-19. Sârbul spune că nu este normal ca cineva să impună acest lucru sportivilor.

Există voci care susțin faptul că sportivii ar trebui să se vaccineze împotriva COVID 19, înainte de reluarea competițiilor. Liderul mondial ATP a avut o discuție cu alți sportivi sârbi în care și-a exprimat clar poziția.

„Dacă vaccinarea va deveni obligatorie ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură despre această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat. Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni o cerinţă imediat după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă un există un vaccin”, a spus Djokovic.

Publicată de Novak Djokovic pe Duminică, 19 aprilie 2020

Novak Djokovic nu vrea să se vaccineze

Deocamdată, sârbul nu este convins că această metodă ar fi cea mai eficientă pentru împiedicarea răspândirii virusului.

„Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători”, a mai spus Djokovic într-un filmuleț postat pe Facebook.

Novak Djokovic s-a implicat încă de la început în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Sârbul a donat sume importante. Un milion de euro pentru spitalele din Serbia. Banii au fost folosiți pentru achiziționarea echipamentelor medicale. Apoi a donat o sumă importantă și unităților medicale din Bergaamo. Gestul său a fost făcut public de directorul Asociația socio-sanitară teritorială din Bergamo, Peter Assembergs.

„Am primit donații importante din afara țării care m-au lăsat fără cuvinte. Ce m-a impresionat cu adevărat a fost donația primită de la Novak Djokovic, primul tenismen al lumii, care a făcut deja donații uriașe pentru Serbia, țara lui. Dar a auzit de ce se întâmplă aici și a vrut să ajute orașul Bergamo să treacă mai ușor pentru asta, așa că a făcut o donație semnificativă. Pentru mine, acest om este grozav, sper ca într-o zi să am ocazia să-l îmbrățișez”, a declarat Peter Assembergs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: