Redactia.ro
Home » Monden » Halep a fost la un pas să pierdă 80.000 de euro! Și-a uitat ceasul la un restaurant

Halep a fost la un pas să pierdă 80.000 de euro! Și-a uitat ceasul la un restaurant

Simona Halep, FR Tenis, serena williams, Fed Cup

Simona Halep a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita curând. Jucătoare de tenis a pierdut un ceas în valoare de 80.000 de euro într-un restaurant.

Zilele trecute campioana de la Wimbledon a luat masa la un restaurant de lux. Potrivit Cancan, după ce a plecat a observat că unul dintre ceasurile sale de colecție dispăruse. Era vorba despre un Hublot de aproape 80.000 de euro. După ce l-a căutat și-a dat seama că l-a uitat în restaurant. A sunat imediat și a cerut ajutorul personalului localului. Un angajat a găsit bijuteria de lux, iar Simona s-a întors pentru a le mulțumi celor care au ajutat-o să-l găsească. Constănțeanca adoră ceasurile de lux. În colecția ei există deocamdată 5 piese, valoarea fiecăruia depășind-o pe cea a unui apartament.

Colecția de lux a Simonei Halep

Simona Halep adoră ceasurile. De altfel, unul dintre sponsorii ei este un celebru producător de bijuterii de lux, Hublot.
Piesele din colecția Simonei Halep:
1. Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – prețul ceasului ajunge până la 50.000 de euro
2. Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
3. Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
4. Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
5. Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet -15.000 euro

Simona Halep colecționează mașini

Cea mai bună jucătoare de tenis din România mai are o pasiune. Mașinile de lux. Simona Halep are în garajul ei mai multe mulți bolizi. Printre aceștia se numără un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un SUV Range Rover, un Mercedes-Benz SL63 AMG Cabrio, un Mercedes-Benz CLS AMG și un Mercedes-Benz GLE 450 AMG.

“Am susţinut examenul de sală în 2012. Nu eram foarte focusată pe subiect. L-am picat de două ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut bine, adică 24. La examenul practic nu am avut însă probleme”, declara constănțeanca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: