Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în vacanță la mare! Unde s-a relaxat campioana

Simona Halep, în vacanță la mare! Unde s-a relaxat campioana

simona halep, vacanta

Simona Halep a profitat de vremea frumoasă și a plecat în orașul său natal, Constanța. Jucătoarea de tenis a făcut o plimbare pe faleză și a postat și câteva poze.

Simona Halep a respectat perioada de izolare impusă din cauza pandemiei de coronavirus și a locuit în casa sa din București. Campioana a profitat acum de relaxare și a dat o fugă până la Constanța, pentru a fi alături de familie. Simona a postat și câteva fotografii de la malul mării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#vitaminsea💙

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Timp de aproape două luni, constănțeanca s-a antrenat acasă fiind monitorizată de antrenorul său Darren Cahill din Australia. În urmă cu aproape trei săptămâni a putut să revină pe terenul de tenis pentru a se pregăti.

Cum a trecut Simona Halep peste perioada de izolare

În momentul în care au fost suspendate toate competițiile, Halep se afla pe locul 2 WTA. Ultimul meci l-a disputat în luna februarie, la Dubai. Românca a declarat că perioada de pauză a fost benefică pentru ea.

„Am simţit cum e să trăieşti acasă trei luni fără să pleci nicăieri. Fără avioane, fără hoteluri, fără nimic-nimic. Mi-am făcut exerciţiile acasă, am mai tras şi chiulul pentru că mi-am permis… ştiind că nu vom juca până în august şi am zis că e timp. Am norocul să stau în pădure şi de la zi la zi înverzeau copacii.Până acum aveam un singur obiectiv, tenisul şi nimic altceva. Sunt dură cu mine, sunt cel mai mare critic al meu şi asta m-a ajutat”, a declarat Halep.

Acum, jucătoarea de tenis speră să poată juca din nou cât mai repede.

„Va fi foarte greu acum pentru orice sportiv. Cea mai lungă pauză a mea a fost de 3-4 săptămâni și mi-a fost foarte greu. Pierzi ritmul, pierzi concentrarea… apoi fizic, dacă nu faci nimic o săptămână ți-ai pierdut jumatate de an. Acum nu știu ce au făcut ceilalți în perioada asta dar eu simt pe pielea mea că o să îmi fie puțin greu”, a spus Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: