Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, detalii din spatele nunții. Ce a făcut Toni Iuruc pentru ea este de apreciat

Simona Halep, detalii din spatele nunții. Ce a făcut Toni Iuruc pentru ea este de apreciat

Singurul accesoriu purtat de Simona Halep la nuntă. Cât costă brățara de la mâna jucătoarei de tenis

Simona Halep și Toni Iuruc au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă și și-au jurat iubire veșnică pe 15 septembrie 2021. Nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc a fost de departe evenimentul anului. La petrecerea celor doi au fost prezente nume grele din lumea sportului, afacerilor, dar și lumea mondenă. Abia acum, Simona Halep a dezvăluit un detaliu important. Asta demonstrează că Toni Iuruc o iubește mult.

Simona Halep, dezvăluiri inedite despre organizarea nunții

Simona Halep a povestit că nunta, cel mai important eveniment din viața ei a fost fără cusur. Sportiva a scos la iveală un detaliu suprinzător. Simona Halep a povestit că ea nu s-a implicat deloc în organizarea evenimentului, lucru atipic pentru o mireasă, ba mai mult, soțul ei a fost cel care a avut grijă ca toate detaliile să fie fără cusur. Singura cerință pe care a avut-o Simona și care bineînțeles a fost respectată, a fost de a avea flori albe.

Soțul meu s-a ocupat de nuntă, așa că nu am mișcat un deget. Am spus doar că vreau flori albe, a știut ce îmi place și a făcut totul. Mulțumită lui, nu a trebuit să mă stresez pentru petrecere. M-am bucurat de ea, au venit mulți oameni, familia mea, prietenii mei, iar după două zile m-am întors la sala de fitness, am revenit rapid la antrenamente după nuntă.„, a mărturisit Simona Halep.

Ce mare vedetă a lipsit de la nunta Simonei Halep. Gurile rele spun că Toni Iuruc nu l-a vrut prezent

Un detaliu care nu a trecut neobservat de presă a fost absența lui Smiley de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Se știa de multă vreme că Smiley și Simona Halep au o relație specială și foarte apropiată. Dar cei doi au început să fie suprinși din ce în ce mai rar împreună după ce Smiley și-a oficializat relația cu Gina Pistol, iar Simona cu afaceristul constănțean.

S-a zvonit în trecut că cei doi ar fi avut o relație care era mai mult decât una de prietenie, dar ambii au negat acest lucru. Un aspect care a dat de gândit a fost momentul în care Simley a a fost dispus să zboare până în SUA pentru a-și arăta susținerea pentru Simona Halep la US Open-ul din 2016.

Unii cârcotași spun că Toni Iuruc a fost cel care nu și l-a dorit pe Smiley prezent la marele eveniment. Pentru moment nu se știe adevăratul motiv pentru care artistul a lipsit de la nunta Simonei Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: