Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, duel tare în primul tur la Miami. Românca a învins-o de două ori în carieră pe adversara sa

Simona Halep, duel tare în primul tur la Miami. Românca a învins-o de două ori în carieră pe adversara sa

Pe ce loc este Simona Halep în clasamentul WTA

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, se va confrunta cu iberica Paula Badosa, în vârstă de 26 de ani și clasată pe locul 73 în clasamentul WTA, în primul tur al Miami Open. Meciul este programat să aibă loc pe data de 19 sau 20 martie, iar ora exactă va fi anunțată de către organizatori.

Paula Badosa, fostă numărul 2 mondial în aprilie 2022, a avut un sezon actual mai puțin reușit, câștigând doar 5 meciuri. La Australian Open, a fost eliminată în turul 3 de către Amanda Anisimova.

Sportiva spaniolă a disputat ultimul său meci pe 19 februarie, la Dubai, însă a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări, atunci când era condusă cu 4-6 de către Lulu Sun.

Halep a câștigat ambele întâlniri disputate în carieră împotriva Paulei Badosa. Scorul a fost 6-1, 6-2 la Wimbledon 2022 și 6-3, 6-1 la Madrid 2022.

Cu cine joacă celelalte românce

Sorana Cîrstea, în vârstă de 33 de ani și clasată pe locul 22 în clasamentul WTA, va intra direct în turul secund la Miami Open. Va întâlni învingătoarea dintre Sloane Stephens (clasată pe locul 44 în WTA) și Angelique Kerber (care ocupă locul 607 în WTA), ambele fiind foste câștigătoare de Grand Slam.

Ana Bogdan, în vârstă de 31 de ani și clasată pe locul 65 în WTA, va debuta împotriva cehoaicei Katerina Siniakova, în vârstă de 27 de ani și clasată pe locul 41 în WTA.

Jaqueline Cristian, în vârstă de 25 de ani și clasată pe locul 82 în WTA, va juca în primul tur împotriva franțuzoaicei Diane Parry, în vârstă de 21 de ani și clasată pe locul 61 în WTA.

Revine în tenis după un an și jumătate

„Va fi minunat pentru fanii care vor apuca să vadă încă din primul tur niște legende la lucru. Le avem pe Venus și pe Simona, care de obicei intrau din turul doi, fiind capi de serie. Acum vom avea adevărate blockbustere încă din startul turneului”, a declarat James Blake, directorul turneului de la Miami.

Simona Halep revine în tenis după un an și jumătate de stat în afara terenului. Tenismena fost prinsă dopată la US Open în 2022 și a fost suspendată de ITIA. La prima instanță, Halep a primit patru ani de suspendare, dar a făcut apel la TAS. Într-un final, Simona Halep a primit doar 9 luni de suspendare și, astfel, va reveni în circuitul internațional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: