Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep nu a rămas indiferentă! Donează bani pentru victimele incendiilor din Australia!

Simona Halep nu a rămas indiferentă! Donează bani pentru victimele incendiilor din Australia!

Simona Halep nu a rămas indiferentă!

Simona Halep nu a rămas indiferentă! Jucătoarea de tenis a anunţat că va dona bani pentru victimele incendiilor din Australia. Românca spune că va da câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe antrenorul său.

Sportivii din toată lumea au început să doneze bani pentru victimele incendiilor devastatoare din Australia. Nici Simona Halep nu a rămas indiferentă! Ceilalţi jucători de tenis au decis să doneze bani în funcţie de câţi aşi dau la turneele următoare.

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe contul de Twitter

Răspunsul lui antrenorului australian a venit imediat.

„Bine jucat, Simona! Și eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă. Așa că, pentru prima dată, voi spune „Bravo”! Sufletele noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgență și de toate familiile afectate”.

Halep joacă două turnee în Australia

Simona Halep va juca două turnee în Australia. Săptămâna următoare va participa la tureul de la Adelaide. Urmează apoi primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.
Preşedintele Tennis Australia, Craig Tiley a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.
Peste 20 de persoane au murit şi milioane de animale şi-au pierdut viaţa în urma incendiilor care au facut ravagii în Australia, în ultimele luni.

Citeşte şi: Fanii au distrus total statuia lui Zlatan! Nu a mai rămas nimic din ea!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: