Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, primele declarații despre copil. Ce a mărturisit sportiva

Simona Halep, primele declarații despre copil. Ce a mărturisit sportiva

Simona Halep a avut o discuție cu Andi Moisescu în cadrul podcast-ului ,,500 de aproporui”. Acolo, Simona a făcut dezvăluiri legate de cariera ei, dar și de viața personală. 

 

Simona Halep, declarații despre copil

Sportiva a povestit în cadrul podcast-ului că ,,cea mai tare senzație” de când aceasta activează în cadrul circuitului profesionist de tenis WTA i-a fost oferită de momentul din 7 octombrie 2017, la Bjing. Simona a învins-o atunci pe letona Jelena Ostapenko în semifinalele turneului găzduit de capitala Chinei și devenea, în premieră, numărul 1 mondial. Simona a stat pe cea mai înaltă poziție a clasamentului WTA timp de 64 de săptămâni.

„Cele mai fericite zile din viața mea în tenis au fost atunci când am câștigat Roland Garros la junioare, când am devenit și numărul 1 și a fost ultimul turneu pe care l-am jucat la junioare, deci am încheiat junioratul in top. După, vin finalele de Grand Slam pe care le-am câștigat și, bineînțeles, semifinala de la Beijing în care am bătut-o pe Ostapenko și am devenit numărul 1 WTA. Cred că a deveni numărul 1 a fost, poate, cea mai tare senzație pe care am trăit-o pentru că aveam trandafirii aceia în brațe și parcă nu mai voiam să le dau drumul. Erau ai mei și voiam să stea acolo. A fost cel mai puternic moment’, a declarat Simona.

Dubla câștigătoare de Grand Slam-Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, i-a dezvăluit lui Andi Moisescu ce i-ar aduce o bucurie similară.

Viața unui sportiv este rutină. Chiar dacă ești acasă, tot faci ce este bine pentru tenis, inclusiv în timpul vacanțelor. Mi se întâmplă tot timpul când am, de exemplu, zece zile de vacanță, să mă gândesc că trebuie să alerg, trebuie să mă duc la sală, pentru că, dacă nu alerg trei zile la rând, atunci când o să reîncep, o să fiu out total din condiția mea fizică. Efectiv, orice zi din viața ta, dacă vrei să fii la nivel înalt, este dedicată sportului pe care îl practici și cred că asta m-a și adus în punctul cel mai înalt”, a declarat Simona.

Astfel, sportiva s-ar declara pe deplin mulțumită doar atunci când ar aduce pe lume un copil.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adica nu poate sa ia fata vietii mele,” a adăugat Halep.

În cadrul interviului, Simona Halep a mărturisit că ăerformanțele excepționale din acest moment sunt un rezultat al unei pregătiri psihologice pe măsură. Astfel, Simona  afost nevoită să apeleze la serviciile unui psiholog pentru a elimina anumite reacții necontrolate pe care le avea în timpul meciurilor.

Loading...