Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, primele declarații după eliminarea de la Australian Open! “Sunt puțin frustrată”

Simona Halep, primele declarații după eliminarea de la Australian Open! “Sunt puțin frustrată”

simona halep, Beatrice Câşlaru, jocurile olimpice, simona halep atacată

Simona Halep a făcut o analiză a jocului său din meciul pierdut 3-6, 3-6 în fața Serenei Williams în sferturile de finală de la Australian Open.

Constănțeanca a declarat că serviciul nu a ajutat-o în meciul cu americanca, aceasta fiind într-o formă foarte bună și reușind pe tot parcursul meciului lovituri extreme de puternice.

” Sunt puțin frustrată, m-am plâns prea mult, am fost prea negativă pe teren. A fost un meci greu, a jucat foarte bine, a meritat victoria. Serviciul nu m-a ajutat. Sentimentul meu este că nu am fost atât de departe, dar ea a fost mai puternică în momentele cheie. Am avut 3-1 în setul doi, dar serviciul nu m-a ajutat și ea a returnat foarte puternic. Am făcut un joc bun, nu pot spune că sunt dezamăgită de mine. Poate că sunt dezamăgită de atitudinea pe care am avut-o pe tot parcursul turneului, dar voi lucra la asta și voi reveni mai puternică.
Accept că m-a bătut. Dacă aș fi putut fi mai bună la serviciul, aș fi avut șanse mult mai multe. Am avut un joc bun la retur, dar nici ea nu a servit atât de puternic, a schimbat modul în care a servit. Problema mea a fost serviciul, a fost cheia, și asta nu mi-a ieșit.
Ea s-a mișcat bine în teren, e în formă bună. A jucat foarte bine, ca de fiecare dată, de altfel. A alergat mai mult spre minge astăzi. Loviturile ei sunt puternice, iar faptul că se mișcă și mai bine, e un mare avantaj pentru ea”, a spus românca.

Moment amuzant la conferința Serenei Williams

Serena Williams nu a ratat ocazia și și-a luat revanșa în fața româncei. În 2019, aceasta pierdea în fața Simonei Halep finala de la Wimbledon și șansa de a câștiga al 24-lea titlu de Grand Slam.

„Cu siguranţă, cred că acesta este cel mai bun meci din acest turneu şi, evident, a trebuit să mă lupt cu numărul doi din lume. Ştiam că trebuie să joc mai bine şi asta am făcut, aşa că sunt încântată. Am urmărit-o şi sunt sigură că şi ea a făcut la fel. Simt că aceasta este o oportunitate atât de bună pentru mine, trebuie doar să dau totul. Am avut o pauză competiţională incredibil de lungă şi de grea. Şi astfel, sincer, sunt fericită de fiecare victorie pe care o obţin”, a mai spus Serena Williams.

În timpul conferinței de presă, Serena i-a dat un răspuns genial unui jurnalist care a întrebat-o când a dominat astfel raliurile (lovituri realizate în cadrul disputării unui punct), dintr-un meci.

„Cred că prin vara lui 1926 am simţit asta ultima dată”, a spus amuzată, americanca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: