Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep se antrenează din nou. Ce sport practică tenismena în timpul liber

Simona Halep se antrenează din nou. Ce sport practică tenismena în timpul liber

GALERIE FOTO (5)

Simona Halep este din nou în formă. Tenismena nu s-a putut ține departe de sport nici în timpul liber. Sportiva și-a luat o vacanță la munte, după cele două săptămâni de izolare. 

 

Ce sport practică tenismena în timpul liber

Simona Halep a luat o pauză de la tenis după vindecarea de COVID și s-a apucat de ciclism. După perioada de izolare de două săptămâni, sportiva a ales să se bucure de o vacanță la munte și s-a apucat de ciclism în condiții extreme. Tenismena a fost echipată corespunzător și a pornit pe un traseu de munte înzăpezit.

Halep a postat pe o rețea de socializare peisajele montane și modul în care a ales să se bucure de ele. Însă, sportiva nu a mers singură în vacanță, ci a ales să fie alături de iubitul său turc, Toni Iuruc. Simona pare dornică de senzații tari și a ales să meargă pe o bicicletă electrică. Sportiva a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, în dreptul cărora a postat un emoji zâmbitor.

 

Simona Halep, pregătită să își reia antrenamentele

 

Simona Halep a vorbit, în urmă cu câteva zile, despre dorința de a se reapuca de antrenamente. După perioada dificilă pe care a traversat-o, sportiva vrea să revină la ceea ce iubește cel mai mult, tenisul. Tenismena a vorbit și despre perioada în care a stat izolată și despre infectarea cu noul coronavirus.

„După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecției am avut febră, dureri de cap și dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraș, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc ușor, sper să nu mai fie cazul”, a spus Simona Halep, în cadrul unui interviu pentru Digi Sport.

Simona Halep a transmis și un mesaj celor care nu cred în existența virusului.

„Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă.”, a mai declarat sportiva.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: