Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep se intoarce in Romania: Anuntul campioanei

Simona Halep se intoarce in Romania: Anuntul campioanei

GALERIE FOTO (3)

Romania isi asteapta campiona acasa! Dupa Roland Gaross, Simona a fsot primita ca o adevarata regina, iar lucrurile cu siguranta vor sta la fel si de data asta.

Simona Halep se intoarce in Romania: Anuntul campionaei

Simona Halep se intoarce in Romania, iar sportiva a si transmis ce urmeaza pentru ea zilele acestea:  ”N-am nicio idee cum e atmosfera în România, dar, mai întâi, am cina campionilor, aici, mâine seara (n.r. – duminică seara). Aşa că nu mă grăbesc să mă întorc acasă. Luni, cred că va fi ceva similar cu ceea ce s-a întâmplat, după French Open. Vom vedea! Acum, n-am nicio idee.”

Darren Cahill revine in echipa

Chirs Evert a dezvaluit ca stie sigur ca Darren Cahill va reveni in echipa Simonei: ”Darren Cahill se va întoarce lângă Simona Halep”, a spus marea campioana.  Semnele se vedeau de ceva timp..Chiar si Daniel Dobre, antrenorul actual al Simonei a mentionat ca Darren i-a ajutat foarte mult in aceasta perioada:

„Este incredibil, nu atât victoria, ci modul cum a jucat, cum a crezut în jocul ei, modul în care nu a aşteptat greşelile adversarei, modul cum a servit în momentele importante. Pe de altă parte, nu este numai victoria mea, suntem o echipă mare, foarte important a fost, în opinia mea, Teo Cercel, preparatorul fizic care colaborează de mult timp cu Simona.

Pe de altă parte, l-am avut pe Darren care ne-a ajutat atât de mult şi nu am cuvinte pentru ceea ce a făcut, domnul Ţiriac ne-a susţinut şi el. Dar Simona a fost cea mai importantă, este atât de independentă şi poate face lucruri mari singură. Am crezut că poate câştiga turneul după meciul cu Azarenka, care jucase atât de bine. După meciul cu Azarenka am început să credem”, a declarat Dobre, la Eurosport.

 

Prima reactie a lui Cahill

”A jucat incredibil. E unul din acele meciuri în care îți iese totul. A respectat un plan clar. Brad Gilbert a fost ca un ghimpe în spatele meu. ”Să stea mai retrasă pe primul serviciu!”, a spus el. Nu eu i-am transmis asta, dar a primit cumva mesajul”, a spus Darren Cahill, pentru ESPN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: