Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep – Serena Williams, finala la Wimbledon. Cristian Tudor Popescu, despre schimbarea din viaţa Simonei Halep

Simona Halep – Serena Williams, finala la Wimbledon. Cristian Tudor Popescu, despre schimbarea din viaţa Simonei Halep

Simona Halep s-a calificat în premieră în finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, joi, după ce a învins-o în penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

Simona Halep (27 ani), numărul şapte mondial, a reuşit un meci formidabil şi va disputa prima sa finală la All England Club, după ce în 2014 juca semifinala. Simona Halep este al doilea reprezentant al României care joacă finala la Wimbledon, după Ilie Năstase, care a pierdut finalele din 1972 şi 1976.

Pentru Simona Halep este a cincea finală de Mare Şlem din carieră, după cele din 2018 de la Australian Open, 2014, 217 şi 2018 (campioană) la Roland Garros. Doar la US Open românca nu a apucat să joace cu trofeul pe masă, având o semifinală în 2015.

Simona Halep – Serena Williams, finala de la Wimbledon, va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00.

Cristian Tudor Popescu, reverenţă în faţa Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu a făcut o reverenţă în faţa Simonei Halep, care, la capătul unui meci perfect, s-a calificat în prima ei finală la Wimbledon (după 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina).

Alteța Sa Simona, în finală cu Alt Tenis. După înfrângerea netă în fața tinerei Anisimova în sferturile Roland Garros, spuneam că «pe Simona a învins-o alt tenis» și că trebuie să-și pună și ea la îndemână un alt tenis. A făcut-o, peste toate așteptările, împotriva Svitolinei: 7 scurte câștigătoare! (premieră absolută pentru Simona), 3 contrascurte imparabile! (altă premieră!), nenumărate lovituri direct câștigătoare, mai multe decât dublu față de ucraineancă, serviciu sigur și apăsat. După 43 de ani, am trăit să văd din nou România în finală„, a scris Cristian Tudor Popescu pe republica.ro.

Simona Halep – Serena Williams, finala de la Wimbledon, va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: