Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep – Serena Williams, sferturi Australian Open 2021. Cine transmite la TV partida

Simona Halep – Serena Williams, sferturi Australian Open 2021. Cine transmite la TV partida

Pe ce post e meciul Simona Halep - Serena Williams

Simona Halep și Serena Williams vor juca în sferturile de finală de la Australian Open 2021. Iată în ce zi va avea loc partida, de la ce oră poate fi urmărită în România și pe ce post de televiziune va fi difuzat meciul.

Simona Halep și Serena Williams la Australian Open 2021

Simona Halep și Serena Williams se vor întâlni pentru ce-a dea 12-a oară în carieră, iar de această dată vor juca în sferturile de finală de la Australian Open, primul turneu de Gram Slam al acestui an. Șansele nu sunt în favoarea sportivei din România, căci ea a câștigat doar două dintre cele două întâlniri care au avut loc până acum. De altfel, în cadrul ultimei partide, românca a fost cea care s-a impus în fața jucătoarei americane.

Simona Halep este numărul 2 în clasamentul WTA, iar Serena Williams este pe locul 11, dar vrea să își recapte tilul de cea mai bună jucătoare de tenis a lumii. Mai mult, ea vrea să bată și recordul lui Margaret Court, cea mai titrată jucătoare de tenis din istorie. Serena Williams vrea să o depășească la numărul de titluri câștigate, aceasta fiind șansa ei. Meciul va avea loc marți, de la ora 10 și va fi transmis în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.

Simona Halep despre meciul cu Serena Williams

Românca este încrezătoare în forțele proprii, înainte de meciul cu sportiva americană.

„Nu mă aştept ca două meciuri să fie la fel. Nu mă gândesc foarte mult la acel meci. A fost pe iarbă, a fost o finală de Grand Slam, a fost cu totul şi cu totul altfel. Aici va fi o altă partidă, suprafaţa diferită, dar am încredere că am şansa mea. Voi lupta pentru ea şi voi încerca să fac ceea ce trebuie pe teren”, a spus Halep pentru Eurosport.

Simona Halep are deja și o strategie în fața celei pe care o numește o „legendă”: să joace cât de bine poate.

„Serena e o legendă. Cea mai bună. Nu trebuie să mă gândesc prea mult că joc contra ei, nu e o idee bună. Dar am atâtea meciuri cu ea, o să încerc să joc cât pot de bine, pentru că doar așa o poți învinge”, a declarat Simona Halep în conferinţa de presă de după victoria în fața polonezei Iga Swiatek.

La rândul ei, Serena Williams a declarat că este pregătită de meciul împotriva Simonei Halep.

„În acest moment, mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga. E un sfert de finală de Grand Slam, toate adversarele sunt grele. Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc. Sunt pozitivă şi asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru ambele jucătoare”, a spus Seren Williams.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: