Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep și-a cumpărat strada din Constanța pe care a copilărit! Celebra tenismenă a dat lovitura chiar înainte de nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep și-a cumpărat strada din Constanța pe care a copilărit! Celebra tenismenă a dat lovitura chiar înainte de nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep pare că și-a cumpărat strada din Constanța pe care a copilărit! Celebra tenismenă, alături de părinții ei, dar și de viitorul ei soț, Toni Iuruc, au reușit să cumpere mai toate imobilele din aceea zonă.

Simona Halep a devenit unul dintre jucătorii importanți ai pieței imobiliare a Constanței, jucătoarea de tenis care se mărită cu Toni Iuruc, pe 15 septembrie, reușind o performanță de invidiat, pe strada pe care a copilărit.

Simona Halep și-a cumpărat strada din Constanța pe care a copilărit

Strada pe care a copilărit Simona Halep, situată la doi pași de Poliția Municipiului Constanța, a devenit o zonă cu proprietăți imobiliare la prețuri inaccesibile pentru românii de rând.
Alături de familia ei și de viitorul soț, Halep pare că își dorește să cumpere tot ce se poate de pe strada din Constanța pe care a copilărit. Familia a achiziționat deja 5 imobile și poartă negocieri serioase pentru alte două, potrivit Fanatik.

Însă nu s-a ântâmplat tot de pe o zi pe alta, ci în urmă cu câțiva ani. Atunci, pe lângă ”casa părintească” a Simonei Halep, au fost achiziționate niște imobile și terenul aferent acestora, acolo ridicându-se în cele din urmă un adevărat “palat” al familiei Halep.

În ultimii ani, una situată în cartierul Tomis II din Constanța, la doi pași de plajă și de faleza de nord, a devenit una extrem de liniștită, aflată și în proximitatea Poliției Constanța.
Totodată, chiar înainte de nunta cu Toni Iuruc, familia Simonei Halep a părut interesantă să mai cumpere imobile pe strada pe care a copilărit campioana.

Și chiar dacă lumea s-ar aștepta ca Stere Halep, tatăl Simonei, sau Toni Iuruc să fie cei care fac diligențele pentru a pune mâna pe proprietățile de pe strada cu pricina, se pare că cea care duce negocierile ar fi chiar mama jucătoarei de tenis, Tania Halep, cea care are grijă să afle vecinii ei de o viață că este dispusă să plătească bani buni pentru o căsuță în zonă.

Simona Halep, succes și în imobiliare

Dacă Simona Halep a clădit deja un adevărat imperiu imobiliar, investițiile în hoteluri, vile și alte imobile fiind cunoscute, nici Toni Iuruc nu stă rău la acest capitol. Mai exact, Toni Iuruc, alături de mama sa, are afaceri imobiliare impresionante.

Cât despre averea lui Toni Iuruc, una cotată la ordinul milioanelor de euro este, însă, doar o mică parte din ceea ce a câștigat Simona Halep doar din tenis, încasările sportivei ridicîndu-se la peste 37 de milioane de euro, până în prezent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: