Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Replică de milioane, la ieșirea de la notar

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Replică de milioane, la ieșirea de la notar

Cei doi soți și-au dat întâlnire astăzi, la o zi distanță după ce divorțul le-a fost dat în vileag, în mediul public, pentru a divorța oficial. Simona Halep și Toni Iuric au ales să-și separe drumurile și au trecut la fapte! Iată toate detaliile și mai ales replica de milioane a fostului partener de viață, la ieșirea de la notar!

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Cei doi au fost la un birou notarial din zona Dorobanți a Bucureștiului și au semnat actele, potrivit sport.ro.

Toni Iuruc, replică de milioane, la ieșirea de la notar

Simona Halep nu a dorit să vorbească cu jurnaliștii, însă proaspătul divorțat, Toni Iuruc a fost pus pe glume și a avut o replică care a șocat, acum, întreg internetul!

„Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Oen.”, a declarat Toni Iuruc pentru wowbiz.ro.

Ce a dus la separarea celor doi

Potrivit prosport.ro, drept motiv al divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera de tenismenă a Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă și nunta la data de 13 noiembrie 2022

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, pe data de  15 septembrie, iar acum, la data de 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Totuși,cei doi au ales să-și spună adio, după niciun an de la căsătoria civilă.

Cum se împarte averea după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Un avocat specialist susține că doar în cazul în care nu au fost discutate aspectele împărțirii averii, atunci cei doi foști soți vor împărți bunurile.

Avocatul Artin Sarchizian a spus că „bunurile care au fost dobândite în timpul căsniciei sunt considerate bunuri comune, iar premiile dobândite de unul dintre soți au o categorie și un regim special”, potrivit Fanatik.

Ce se întâmplă cu premiile Simonei Halep după divorț

Premiile dobândite în timpul căsătoriei rămân în totalitate persoanei care le-a câștigat:

„Dacă nu au încheiat aspectele de natură patrimoniu, legea va spune cum se va împărți averea. Bunurile dobândite în timpul căsătoriei sunt considerate a fi bunuri comune. În cazul în care va fi vorba de premii sau bunuri dobândite în urma unei activități sportive, acolo au un regim specific special.

Acestea vor rămâne ale persoanei în cauza, nu vor fi considerate bunuri comune. Se va stabili dacă s-a încheiat această convenție și dacă au mai rămas bunuri de reglementat”, a declarat avocatul Artin Sarchizian, la Antena Stars, relatează sursa citată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: