Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, victorie uriașă! A câștigat finala de la Melbourne!

Simona Halep, victorie uriașă! A câștigat finala de la Melbourne!

Simona Halep a câștigat Melbourne Summer Set, al 23-lea turneu din carieră. A învins-o în finală pe Veronika Kudermetova, după scor 6-2, 6-3.

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a câștigat finala turneului Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o pe Veronika Kudermetova (24 de ani, 31 WTA). Este primul trofeu jucat și câștigat pentru Simona Halep în 2022. E primul titlu WTA cucerit din 2020 încoace pentru celebra sportivă româncă!

Iata cum s-a jucat punctul decisiv, în urma căruia finala a fost câștigată de Simona Halep, fiind primul titlu WTA din 2020 încoace.

Simona Halep a câștigat finala de la Melbourne!

Simona Halep a câștigat cu scorul 6 – 2, 6 – 3 finala în fața Veronikăi Kudermetova. Meciul a durat ceva mai mult de o oră. Acesta este al 23-lea titlu câștigat de Simona Halep. Halep s-a calificat în finală în urma victoriei din fața chinezoaicei Qinwen Zheng, 6-3, 6-2.

Veronika Kudermetova nu a jucat în semifinale, pentru că Naomi Osaka s-a retras din cauza unor probleme medicale.

Simona Halep, după ce a câștigat finala Melbourne

„E o plăcere să țin un discurs din nou pe acest teren. În urmă cu 4 ani nu am fost în această poziție, nu am câștigat atunci, dar mă bucur enorm pentru acest moment,” a declarat Simona Halep în debutul discursului, amintind de finala Openului Australian, pierdută în 2018.

„Felicitări, Veronika pentru această săptămână, știu că n-ai jucat cel mai bun tenis azi, dar îți urez succes la Australian Open, acolo e mai important. Mulțumesc echipei mele. Știu că nu e ușor să lucrați cu mine. Haideți să continuăm să câștigăm, pentru că îmi place sentimentul ăsta,” a adăugat Simona Halep, privind către loja sa, ocupată de Adrian Marcu, antrenor, Teo Cercel, preparator fizic și Marian Gheba, kinetoterapeut.

Nu în ultimul rând, Simona Halep le-a mulțumit australienilor din tribune pentru că i-au fost alături în această primă săptămână a anului. „Vă mulțumesc că ați fost prezenți, m-ați ajutat să câștig meciuri aici și abia aștept să ne revedem peste două săptămâni!” a spus Simona Halep în încheiere, referindu-se la începerea Openului Australian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: