Redactia.ro
Home » Monden » Simona Trașcă și-a deschis cont pe o rețea pentru adulți: ”Mama nu știe”

Simona Trașcă și-a deschis cont pe o rețea pentru adulți: ”Mama nu știe”

Simona Trașcă a luat o decizie radicală după despărțirea de fostul iubit. Blondina a decis să-și facă cont pe cunoscuta platformă pentru adulți. Dacă tot nu și-a găsit liniștea în brațele niciunui bărbat, blondina s-a hotărât să-și facă intrarea pe cea mai nouă platformă despre care vorbește toată lumea. Nu doar că socializează cu diferiți oameni, dar și postează conținut în ipostaze incendiare.

Simona Trașcă și-a făcut cont de un site pentru adulți

Despărțirea de fostul iubit a făcut-o pe Simona să nu mai creadă în dragoste. Blondina a suferit prea mult în plan amoros și nu este convinsă că va putea trăi vreodată dragostea pe care și-o dorește. Cuprinsă de aceste sentimente, Simona Trașcă a declarat pentru Antena Stars ce a împis-o să ia această decizie.

”Am suferit destul cu iubirea, am devenit sălbatică, din păcate, nu cred că este o chestie bună, dar nu mă pot controla. Am aproape doi ani de zile de când am sentimentul ăsta de când nu mai îmi doresc pe absolut nimeni. Așa că, de ce să nu îmi fac relații virtuale, acolo e permis orice și nu te rănești. Pot să îmi postez niște fotografii sexy, pe care nu le pot posta pe celelalte rețele de socializare”, a spus Simona Trașcă pentru Antena Stars.

Ce mesaj i-a transmis fiul său Simonei când l-a anunțat ce vrea să facă

Chiar dacă a declarat de multe ori că este o mamă modernă și are o relație apropiată cu fiul ei, Simona Trașcă a menționat și ce părere are băiatul ei despre faptul că mama lui postează fotografii incendiare pe un site pentru adulți. Mai mult, vedeta a declarat că mama ei încă nu știe despre acest lucru.

”Nu a văzut ca mi-am făcut cont, nu prea e el cu rețelele de socializare. Însă, înainte să îmi deschid acest cont, a fost singura persoană căreia i-am cerut voie. I-am dat mesaj și i-am spus despre ce este vorba, i-am spus că sunt poze sexy, că mie-mi place să fiu într-o ipostază mai sexy și mi-a zis: mult succes”, a adăugat Simona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: