Redactia.ro
Home » Știri » Simulare BAC 2024 | Ce subiecte s-au dat la limba română real și uman

Simulare BAC 2024 | Ce subiecte s-au dat la limba română real și uman

GALERIE FOTO (5)

În dimineața zilei de luni, 4 martie, ora 9:00 a marcat debutul simulării examenului de Bacalaureat 2024 pentru elevii din toată țara, o etapă crucială în parcursul lor școlar. Această simulare a inclus proba scrisă la limba și literatura română, oferind elevilor din clasele a XII-a și a XIII-a, seral/frecvență redusă, oportunitatea de a se familiariza cu rigorile și cerințele examenului final.

Elevii s-au adunat în sălile de examen, pregătiți să înfrunte subiectele elaborate cu atenție și rigurozitate. La dispoziția lor erau nu mai puțin de 180 de minute pentru a completa toate cerințele, timp în care trebuiau să-și demonstreze competențele în domeniul limbii și literaturii române.

UPDATE: S-au afișat subiectele la limba română pentru uman și real. Vezi în continuare imaginile în galeria foto!

 

Simulare BAC 2024

În acest examen, elevii s-au confruntat cu sarcini variate, menite să le evalueze cunoștințele și capacitățile în domeniul lingvistic și literar. De la analiza unor texte literare la argumentarea unor idei și interpretarea unor opere literare, subiectele au acoperit diverse aspecte ale disciplinei.

Pentru absolvenții de liceu, această simulare reprezintă o etapă esențială în pregătirea pentru examenul de Bacalaureat, oferindu-le oportunitatea de a se familiariza cu structura și tipul de întrebări întâlnite în cadrul probei scrise. Aceștia sunt conștienți că rezultatele obținute în cadrul acestei simulări pot oferi indicii prețioase cu privire la punctele tari și punctele slabe ale pregătirii lor, permițându-le să identifice aspectele care necesită îmbunătățiri în vederea examenului final.

Pe lângă aspectele legate de conținutul și dificultatea subiectelor, simularea examenului de Bacalaureat 2024 a introdus și schimbări importante în ceea ce privește procedura de secretizare și anonimizare a lucrărilor scrise. Astfel, începând cu acest an, colțul din dreapta sus al primei pagini tipizate, unde sunt menționate datele personale ale elevului, nu va mai fi sigilat, conform noilor reguli stabilite de Ministerul Educației.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: