Redactia.ro
Home » Monden » Singură de ziua de onomastică? Gabriela Prisăcariu: „Dani nu mi-a dat nimic cadou”

Singură de ziua de onomastică? Gabriela Prisăcariu: „Dani nu mi-a dat nimic cadou”

GALERIE FOTO (2) Gabriela Prisăcariu, singură de ziua de onomastică

Astăzi creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe Sfinții Arhangheli „Mihail și Gavriil”, iar una dintre vedete care își serbează onomastica este Gabriela Prisăcariu. Aceasta a mărturisit că nu a primit niciun cadou de la soțul ei, Dani Oțil. Iată detaliile!

Gabriela Prisăcariu, singură de ziua de onomastică

Gabriela Prisăcariu a mărturisit că deși este ziua ei de onomastică astăzi, nu va petrece, deoarece urmează ziua ei de naștere. Astfel, vedeta își petrece ziua acasă alături de bebeluș, iar Dani Oțil, partenerul ei de viață, se va afla la muncă:

„Cel mai probabil o să stau acasă cu bebelușul și cu soțul. Deocamdată, Dani nu mi-a dat nimic cadou, el acum este și la serviciu, vedem mai târziu. Nu am gătit nimic special pentru această zi. Vedem cum decurg lucrurile pe parcursul zilei. Oricum, urmează ziua mea de naștere pe 22 noiembrie, atunci o să împlinesc 30 de ani, așa că o să îmi serbez ziua, cel mai probabil. Acum vă rog să mă scuzați dar trebuie să îmi culc bebelușul”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru Click!
„Am crezut că facem emisiune de dedicații, n-am mai știut cine, cui… Eh, și soția, dar nu-mi permit că nu i-am luat nimic și mai bine să nu-i amintesc.”, a declarat Dani Oțil, scuzându-se, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cum l-a mustrat Gabriela Prisăcariu pe soțul ei de față cu prietenii

Gabriela Prisăcariu l-a mustrat pe Dani Oțil, după ce îndrăgitul prezentator a cam întrecut măsura, cu băutura, în timp ce se aflau la niște prieteni de familie. De față cu toată lumea, a început să asculte manele, în timp ce mânca, iar Gabriela Prisăcariu  a filmat tot, cerându-și scuze imediat și a dat vina pe alcool:

„Eu zic să nu mai bei. Alcoolul nu îți face bine. Suntem în casă la oamenii ăștia. Nu ne dați afară, vă rog eu, nu sunt cu el”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Sursa foto: Instagram

Dani Oțil, dezvăluiri din viața de familie

Luca Tiago este mândria lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu! Îndrăgitul prezentator TV a dat din casă detalii despre familie și viitor. Acesta a mărturisit amuzat de ce cuplul nu-și a mai luat copilașul în vacanță cu ei, în această vară.  Motivul stă de fapt la baza faptului că micuțul nu a avut pașaportul făcut:

„De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung… Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!”, a declarat Dani Oțil, la„ Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce spune Dani Oțil despre un al doilea copil

Toată lumea se întreabă daca Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt pregătiți să devină părinți pentru a doua oară, Mai vrea moderatorul încă un copil?

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă (…)”, a spus Dani Oțil la emisiunea pe care o prezintă, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce moștenire îi lasă Dani Oțil lui Luca

Prezentatorul de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” susține că nu are de gând să-l lase pe copilul lui, Luca Tiago, să beneficieze de bunurile materiale și de poziția lui în societate.Pare că este ferm în ceea ce susține când spune că îi va lăsa copilului „educația și șansa să-și tăbăcească singur pielea”:

„Eu nu o să-i dau nimic lu’ ăla micu, m-am și gândit. O să-i zic că vreau să-i las educația și șansa să-și tăbăcească pielea singur, că eu am venit cu două plase și un sărac la București”, a spus Dani Oțil cu iz de glumă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: