Redactia.ro
Home » Monden » Smiley a publicat o fotografie cu fiica sa, iar Laura Cosoi a reacționat. Nimeni nu se aștepta la asta!

Smiley a publicat o fotografie cu fiica sa, iar Laura Cosoi a reacționat. Nimeni nu se aștepta la asta!

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Motivul? Venirea pe lume a primului lui copil. Cântărețul publică ori de câte ori are ocazia imagini cu micuța Josephine. De această dată a publicat o poză care a emoționat internauții și a făcut-o pe Laura Cosoi să reacționeze.

Reacția Laurei Cosoi la imaginea publicată de Smiley

Smiley a publicat o fotografie în care apare micuța Josephine alături de pisica lor. Poza a emoționat internauții și chiar și pe Laura Cosoi, fosta mare iubire a lui Smiley. Aceasta a reacționat la imagine și a apreciat fotografia cu micuța Josephine. În imagine se poate observa că micuța Josephine are o relație foarte apropiată cu pisicuța familiei.

”Pe ritmuri de Vivaldi ascultăm iarna și mângâiem, pe rând, motanul Gosha. Prima e Josephine și văd că se pregătește Gina. Eu nu știu dacă mai apuc să-l mângâi pe Gosha, dar poate o mângâi pe Gina.”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

Smiley nu se sfiește să schimbe scutece

Smiley a fost invitat în cadrul unei emisiuni unde a făcut declarații despre viața de tătic. Artistul a povestit detalii surprinzătoare, cum ar fi faptul că nu se sfiește să schimbe scutece sau să o legene pe picioare pe fiica sa. El a mai povestit faptul că nu știe să cânte cântece de leagăn, dar improvizează de dragul micuței Josephine. Smiley a spus că este foarte fericit pentru că acum cea mică doarme toată noaptea singură și rareori el sau Gina trebuie să se trezească fiindcă cea mică plânge.

Mă simt mai bucuros , fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu.

Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu mai prea doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc.„, a povestit Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: