Redactia.ro
Home » Monden » Smiley, primele declarații despre momentul când va deveni tată pentru a doua oară

Smiley, primele declarații despre momentul când va deveni tată pentru a doua oară

Smiley și Gina Pistol trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor de când au devenit părinți pentru prima oară. Deși modești atunci când a venit vorba de viața lor personală, au decis să împărtășească aceste minunate trăiri cu publicul lor, ocazie cu care au discutat și despre posibilitatea ca într-o bună zi să devină din nou părinți. 

Smiley, primele declarații despre momentul când va deveni tată pentru a doua oară

Smiley și Gina Pistol și-au început relația acum mai bine de 3 ani, iar împreună au reușit să-și construiască o familie minunată. Au preferat să-și țină legătura ferită de ochii publicului din România, dar în cele din urmă toți au aflat cu bucurie că cele două vedete formează un cuplu.

Când nimeni nu se aștepta, o nouă veste fericită a fost dezvăluită: urmau să devină părinți. Micuța Josephine Ana Maria a adus multă liniște în viața părinților săi, care și-au dorit nespus un copil. Medicii însă nu i-au dat prea multe șanse Ginei să devină mamă, întrucât avea anumite probleme de sănătate.

După ce minunea lor s-a născut, Smiley și Gina au primit o întrebare care a fost pe buzele tuturor: când vor aduce pe lume încă un copil. Recent, artistul a adresat acest subiect, mărturisind că decizia nu este a lui. Indiferent de cât și-ar dori acest lucru, consideră că partenera lui este cea în măsură să hotărască daca va vrea sau nu să devină din nou mamă.

„N-aș putea să spun. Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici, care așa…”, a spus Smiley în cadrul unui podcast la care a participat recent.

Ce spune Gina Pistol despre cel de-al doilea copil

Pentru Gina Pistol, cea mai mare dorință a fost să devină mamă. Ani la rândul s-a confruntat cu părerile oamenilor din jurul său, care n-au știut niciodată cât de dificil îi era să discute despre acest aspect. Știa că șansele să aibă propria familie sunt reduse, dar nu a încetat niciodată să spere și să aștepte acest moment cu încântare.

Nașterea micuței Josephine a adus în viața prezentatoarei multe schimbări, pe care încă încearcă să le asimileze. Se bucură nespus de fiecare zi alături de fetița sa, dar în același timp nu a ascuns niciodată că-i este destul de greu. Astfel, a mărturisit că nu are de gând prea curând să se gândească la al doilea copil, ci preferă să trăiască prezentul.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță.”, a spus Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: