Redactia.ro
Home » Știri » Soacra Elenei Udrea nu și-a cunoscut până acum nepoțica. Care este motivul

Soacra Elenei Udrea nu și-a cunoscut până acum nepoțica. Care este motivul

Un aspect ieșit din comun pe care nu foarte multă lume îl știe este că soacra Elenei Udrea nu și-a cunoscut nepoțica până acum. Mama lui Adrian Alexandrov este plecată în străinătate și va veni abia acum în România pentru a o cunoaște pe Eva Maria. 

Care este motivul pentru care mama lui Adrian Alexandrov nu și-a cunoscut nepoțica

Soacra Elenei Udrea nu și-a cunoscut până acum nepoțica. Mama lui Adrian Alexandrov este plecată de mai bine de zece ani în străinătate, mai precis în Italia. Din cauza situației epidemiologice, femeia nu a putut să vină în Romania pentru a-și vedea nepoțica. Înainte de pandemie, Elena Udrea și-a petrecut destul de mult timp în Costa Rica alături de fiica sa, drept urmare nici în primele luni de viață nu a putut să îi fie alături micuței. Marea întâlnire se apropie, fiindcă soacra Elenei Udrea va veni în următoarea perioadă în România și va putea să o strângă pe  cea mică la piept.

Elena Udrea, infectată cu noul coronavirus

În această iarnă nici Elena Udrea nu a reușit să scape din „ghearele” noului virus. Chiar ea a recunoscut acest lucru și a vorbit deschis despre experiența neplăcută prin care a fost nevoită să treacă. Elena Udrea a mărturisit că mereu a fost foarte atentă și precaută pentru a nu fi nevoită să se îmbolnăvească, dar virusul nu a păsuit-o nici pe ea, nici pe familia ei.

Da, după un an de când a apărut coronavirusul l-am contactat şi eu. Este adevărat, am fost testată pozitiv pentru Covid. Nu am fost dintre cei sceptici referitor la existenţa virusului şi la consecinţele infectării cu el, dar nici nu am exagerat cu măsurile de protecţie. Am reuşit să mă feresc timp de un an, cu mască, dezinfectant şi relativă distanţă socială. Nu am făcut nimic diferit în ultimele zile şi totuşi, de sărbători l-am contactat. Cel mai probabil, după simptome, l-a contactat întreaga familie. Până acum, manifestarea este suportabilă, dar fiecare cu pragul lui de suportabilitate. Nu ştiu ce să vă recomand să faceţi sau să nu faceţi, ca să reuşiţi să fiţi ocoliţi de virusul acesta. Se pare că până la urmă, se întâmplă tuturor… Vă mulţumesc celor care va gândiţi la noi pentru gândurile bune şi urările de sănătate grabnică! Doamne, ajută să trecem toţi, cu bine, prin această încercare!„, a povestit Elena Udrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: