Redactia.ro
Home » Monden » Soacra lui Adi Mutu are 48 de ani și arată senzațional/ FOTO

Soacra lui Adi Mutu are 48 de ani și arată senzațional/ FOTO

GALERIE FOTO (6) Socra lui Adi Mutu are 48 de ani și arată senzațional

Soacra lui Adi Mutu are 48 de ani și arată senzațional. Multe tinere de 20 de ani sunt invidioase pe silueta sa. Fără a apela la bisturiu, mama Sandrei, soția lui Adi Mutu rupe gura târgului.

Adrian Mutu are cu ce să se laude. Fotbalistul are o soție care arată demențial, o carieră frumoasă și o familie la care a visat dintotdeauna. Asta nu e tot. Am aflat de unde se trage toată frumusețea pe care o deține doamna Mutu. Mama Sandrei, Mariana Bachici face furori pe internet cu silueta sa de invidiat.

Soacra lui Adi Mutu are 48 de ani și arată senzațional

La aproape 50 de ani, este mamă, bunică și multe dintre tinerele de 20 de ani sunt invidioase pe formele soacrei fotbalistului. Fotbalistul se află la al treilea mariaj, Sandra fiind recunoscută în România drept una dintre cele mai frumoase femei. Se pare că Sandra a moștenit frumusețea de la mama ei care nu își arată deloc vârsta.

„Sigur că a avea un bebe e solicitant, e foarte grea perioada de început, însă nu am fost singură nici macar o clipă, spre norocul meu. Am avut-o pe mama în permanență, chiar și acum e încă la noi, și pe lângă mai am și o bonă internă”, declară Sandra.

Soacra lui Mutu, o bunică împlinită

În 2017, mama Sandrei Mutu a trăit cea mai fericită zi din viața ei. Nunta fiicei sale și botezul nepoțelului mult așteptat.

„Cea mai frumoasă zi din viaţa fiicei mele. Pentru mine e cea mai deosebită zi, mai ales că a fost şi botezul celui mai frumos nepot, Tiago. (…) Sandra e fericită. Foarte fericită. Sunt convinsă că e deosebită pentru ei. Au aşteptat şi bebeluşul şi nunta, e ceva deosebit. (…) Pentru mine sunt amândoi copiii mei şi văd că au organizat în aşa fel încât să fie bine pentru amândoi. Au un copil minunat care le seamănă. Au luat tot ce e mai bun de la ei. Viaţa s-a schimbat în bine. Venirea micuţului a fost ceva dorit de amândoi”, a spus Mariana Bachici, conform cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: