Redactia.ro
Home » Știri » Șoc în lumea tenisului. Amanda Anisimova și-a anunțat retragerea de la US Open

Șoc în lumea tenisului. Amanda Anisimova și-a anunțat retragerea de la US Open

Șoc în lumea tenisului. Amanda Anisimova și-a anunțat retragerea de la US Open

Șoc în lumea tenisului. O veste neașteptată a șocat lumea tenisului, marți dimineață, în momentul când Amanda Anisimova, 17 ani, și-a anunțat retragerea de la ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open.

Șoc în lumea tenisului. Amanda Anisimova și-a anunțat retragerea de la US Open

Jucătoarea Amanda Anisimova, clasată pe 24 WTA a anunțat că se va retrage de la ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open. Decizia a luat-o după ce tatăl și anteronul ei, Konstantin Anisimov, a fost găsit mort în cursul zilei de luni. Informația a fost confirmată de agentul jucătoarei.

Potrivit Mediafax, Anisimov avea 50 de ani, iar deocamdată nu se cunosc circumstanțele care au dus la decesul acestuia. Bărbatul se pare că nu suferea de nicio boală, iar cauza morții ar putea fi reprezentată de un atac de cord. Familia nu a comentat deocamdată decesul lui Konstantin Anisimov.

Amanda a jucat turneul junioarelor de la US Open

Amanada Anisimova în vârstă de 17 ani a câștigat turneul junioarelor de la US Open în 2017. În acest moment e considerată una dintre cele mai promițătoare tinere jucătoare din circuit. Anisimov reprezintă Statele Unite ale Americii, iar în acest an, la Roland Garros a eliminată pe Simona Halep în sferturi.

Ultimul turneu de la Grand SLam al anului, US Open, se va desfășura în perioada 26 august – 8 septembrie. Konstantin Anisimov și soția sa Olga, s-au mutat în Rusia în STatele Unite, în 1998. Sub coordonarea sa Amanda a început să urce în ierarhia WTA. Pe 31 august, jucătoarea va împlini 18 ani.

Citeste si:Simona Halep a vorbit despre nunta ei şi despre renunţarea la tenis

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: