Redactia.ro
Home » Monden » Șoc în showbizul românesc! Andreea Raicu se iubește cu fostul Mădălinei Ghenea? Paparazzi au surprins-o la el acasă

Șoc în showbizul românesc! Andreea Raicu se iubește cu fostul Mădălinei Ghenea? Paparazzi au surprins-o la el acasă

Andreea Raicu

În urmă cu puțin timp, Andreea Raicu a dezvăluit că nu mai este singură și că se vede cu un bărbat. Deși nu a precizat că ar fi vorba despre o relație, se pare că vedeta a depășit statutul de femeie singură. Paparazzi de la spynews.ro au surprinsă pe Andreea ieșind seara din vila unul milionar cunoscut din România. 

Cine este iubitul Andreei Raicu

Noul iubit al Andreei Raicu este nimeni altul decât fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Se pare că vedeta i-a făcut o vizită lui Matei Stratan acasă la el, iar oamenii deja se întreabă dacă nu cumva milionarul este bărbatul de care frumoasa șatenă vorbea acum câteva zile.

Paparazzi spynews.ro au fost pe urmele fostei prezentatoare tv și au obținut fotografii care ar putea să o dea de gol pe vedetă. Andreea Raicu este surprinsă în timp ce iese din reședința de lux a celebrului milionar Matei Stratan, iar zâmbetul larg de pe chipul ei și atitudinea degajată sunt dovada că într-adevăr fericirea și-a făcut loc în sufletul vedetei.

Îmbrăcată într-o ținută sport și cu părul prins lejer, Andreea Raicu părăsește cu pași timizi reședința luxoasă a lui Matei Stratan, în timp ce acesta dă dovadă de eleganță și o conduce până la poartă. După ce își iau la revedere, fără a împărtăși gesturi romantice, vedeta se îndreaptă spre bolidul său de lux, parcat în fața casei, în dreptul mașinii milionarului.

Nu este un secret faptul că milionarul este printre cei mai râvniți burlaci din România și multe domnișoare au fost extrem de dezamăgite atunci când acesta a confirmat relația cu Mădălina Ghenea. Ba mai mult, cei doi au și un copil împreună, însă ulterior au decis să-și separe drumurile definitiv. După despărțirea de celebrul model, multă lume s-a întrebat cine va fi norocoasa care va reuși să îl convingă pe Matei Stratan să intre într-o relație oficială cu ea.

Andreea Raicu este un antreprenor de succes

Andreea Raicu este un antreprenor de succes, care și-a deschis numeroase afaceri pe numele ei. Are un business reușit cu articole vestimentare și de asemenea se implică foarte mult și pe partea de well-being. Fosta prezentatoare tv ține și un curs despre meditație și relaxare, prin care ajută mii de persoane să iasă din stresul cotidian.

Fosta prezentatoare tv este deţinătoarea unui site pentru femei, oferind sfaturi despre problemele de cuplu sau probleme de sănătate. Multe poveşti de-ale Andreei pleacă de la traume personale, pe care vedeta a ales să le facă publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: