Redactia.ro
Home » Știri » Șoc pentru pensionari! Câți bani vor primi în plus la pensie

Șoc pentru pensionari! Câți bani vor primi în plus la pensie

Șoc pentru pensionari! Câți bani vor primi în plus la pensie

Șoc pentru pensionari! Milioane de oameni au fost înșelați. Câți bani vor primi în plus la pensie. Se pare că pensiile nu vor fi mărite, iar acest lucru îi va șoca pe cei vârstinici.

Șoc pentru pensionari! Câți bani vor primi în plus la pensie

Potrivit Capital.ro, fostul ministru al Muncii, Marius Budăi a declarat că acest anunț a fost doar o minciună electorală.

Fostul ministru este de părere că PNL nu va mări pensiile cu 40% în luna septembrie a acestui an. De asemenea, acesta prezintă și un scenariu crunt.

O să tot avem parte de planuri din acestea. Practic PNL a intrat în logica de campanie pentru anticipate. Din păcate, e o minciună gogonată. Este un scenariu extrem de sumbru, din punctul meu de vedere. În primul rând ați văzut că a spus ministrul Muncii că noi cerem date zilnic de la Ministerul Finanțelor. Orice contabil râde de această chestiune.

Fostul ministru desființează scenariul făcut de PNL

Budăi susține că acest lucru nu va avea loc, iar pensionarii vor fi păcăliți pentru că PNL a intrat în campania electorală.

Să spunem că fac o majorare de 20% acum, înaintea alegerilor anticipate. După, vă dați seama că la 1 septembrie nu or să mai facă nimic, iar pensionarii vor fi văduviți de cei până la 1775 de lei, valoarea punctului de pensie. Vreau să iasă public dacă vor să facă așa ceva și să îi credem. Eu îi felicit dacă fac acest lucru. Dacă nu vor face asta, la 1 ianuarie 2021, când va trebui ca valoarea punctului de pensie să meargă în continuare la 1775 de lei, de fapt, ea va fi în jur de 14-15%, cum vor să dea ei înainte de anticipate. Asta înseamnă 1400 și ceva de lei”, a spus Marius Budăi.

Loading...