Redactia.ro
Home » Știri » Șocant! Gravidă dusă în pădure, bătută cu sălbăticie şi înjunghiată de soţ

Șocant! Gravidă dusă în pădure, bătută cu sălbăticie şi înjunghiată de soţ

gravidă

Caz șocant la Târgu Jiu. O femeie însărcinată în 31 de săptămâni a fost dusă în pădure, bătută cu sălbăticie și înjunghiată de soțul ei, care se afla sub influența drogurilor.

Gravida a ajuns la spital cu două plăgi prin înjunghiere în picior, dar și cu numeroase traumatisme pe față și mâini, informează România TV.

Se pare că în urma unui conflict spontan, soțul a dus-o într-o pădure unde a bătut-o cu sălbăticie. Tânăra a scăpat după ce a reușit să sune un bărbat, care a și sesizat Poliția.

Purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu, Ion Borhină, a declarat, pentru Mediafax, că tânăra a fost în pericol să piardă sarcina din cauza loviturilor puternice.

Tânăra a fost în pericol să piardă sarcina

„La data de 19 noiembrie, polițiștii din Târgu-Jiu au fost sesizați de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că o femeie este agresată de către soțul ei. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani, din comuna Bălănești, aflându-se pe raza localității Drăgoieni, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Bălănești. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Soțul femeii a fost reținut pentru 24 de ore. Nu este însă prima dată când gravida este bătută de soț. În aprilie acesta fusese reținut pentru același lucru, dar atunci tânăra și-a retras plângerea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: