Redactia.ro
Home » Știri » Șocant! Un edil din Mexic a fost târât cu mașina de localnicii furioși

Șocant! Un edil din Mexic a fost târât cu mașina de localnicii furioși

GALERIE FOTO (2) Șocant! Un edil din Mexic a fost târât cu mașina de localnicii furioși

Târât cu mașina de localnicii furioși. Primarul orașului Santa Rita din sudul Mexicului a fost scos cu forța din birou de către localnici, șegat de mașină și târât pe străzile orașului.

Șocant! Un edil din Mexic a fost târât cu mașina de localnicii furioși

Edilul orașului Santa Rita din Mexic, Jorge Luis Escandon Hernandez, a fost rânit de către localnicii orașului său. Aceștia l-au scos cu forța din birou, l-au legat de o mașină și l-au târât pe străzile orașului. Primarul a fost atacat de localnici deoarece aceștia își doresc ca acesta să se țină de cuvânt și să repare un drum local.

Mai mulți polițiști au fost alertați în orășelul din statul Chiapas, pentru a lămuri situația. Potrivit autorităților mexicane, acesta ar fi al doilea atac asupra primarului.

Se pare că autoritățile și primarii din zonă sunt vizați frecvent de către grupări de droguri când refuză să coopereze, însă rar se întâmplă ca aceștia să fie atacați din cauza nerespectării promisiunilor făcute în campanie.

Primarul va depune plângere

Din fericire, primarul nu a suferit răni grave, însă acesta este hotârât să depună plângere pentru răpire și tentativă de omor.

Imaginile de supraveghere din zonă, au surprins momentul în care edilul este târât cu mașina de câtre cetățeni. Acesta a fost legat de mâini cu o sfoară și tras pe mai multe străzi. Mai mulți oameni ai legii au participat la eliberarea primarului, iar mai multe persoane au fost rănite în altercațiile dintre cetățeni și polițiști. În urmă cu patru luni, biroul primarului a fost devastat de cetățeni din aceleași motive.

Citeste si:Vremea în weekend 12-13 octombrie 2019. Cresc temperaturile în unele regiuni din țară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: