Redactia.ro
Home » ROMANIA TV » Mama Alexandrei Măceșanu: „Un individ a dat târcoale casei”

Mama Alexandrei Măceșanu: „Un individ a dat târcoale casei”

mama alexandrei macesanu

La mai bine de trei luni de la incidentele din Caracal, familia minorei încă se-ntreabă ce s-a întâmplat cu fiica lor. Concluziile procurorilor întârzie să apară, motiv pentru care mama Alexandrei Măceșanu s-a hotărât să spună public anumite detalii din dosarul dispariției. Ea a intrat în direct, la Antena 3, alături de Alexandru Cumpănașu.

Mama Alexandrei Măceșanu, detalii noi din anchetă

Sprijinită de Alexandru Cumpănașu, femeia a făcut un nou apel disperat către cetățenii României și către autorități. Ea a intrat în legătură directă la postul de televiziune Antena 3 și a mărturisit, public, noi detalii din ancheta dispariției fiicei sale.

Femeia a precizat că anchetatorii n-au luat în serios un detaliu – aparent crucial – din dimineața în care fiica sa a apelat serviciul de urgență. Se pare că înainte ca Alexandra Măceșanu să sune la 112, o mașină s-a prezentat acasă la părinții ei.

Potrivit declarațiilor făcute de mama fetei, mașina înmatriculată în Dolj a staționat preț de câteva minute în fața reședinței Măceșanu pentru „a lua pulsul”. Imediat după, mama Alexandrei a fost sunată de către Dincă pentru a i se spune că fiica ei va pleca cu iubitul peste hotare. Ulterior, a sosit și apelul tinerei către 112.

Reacția procurorilor vizavi de această informație

Mama Alexandrei Măceșanu a povestit, în direct, că anchetatorii au rugat-o să nu insiste cu acest detaliu. Motivul? E irelevant.  „A doua zi după ce Alexandra a fost răpită, un cetățean cu o mașină de Dolj, avem numărul mașinii, îl vom duce la procuror la DIICOT, a băgat pe pod la vecinul. S-a uitat insistent spre casa noastră să vadă ce se întâmplă, care e mișcarea. După aceea a demarat. Eu le-am zis procurorilor, dar mi-au spus să o las mai moale cu mașina.”, a mai spus aceasta.

Vezi video aici.

Citește și Cazul Caracal. La ce perversiuni a fost supusă Alexandra de către Dincă?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: