Redactia.ro
Home » Știri » Șocul trăit de un bucureștean când a vrut să urce în tramvai. Totul a avut loc la stația Șos. Fabrica de Glucoză

Șocul trăit de un bucureștean când a vrut să urce în tramvai. Totul a avut loc la stația Șos. Fabrica de Glucoză

Șocul trăit de un bucureștean când a vrut să urce în tramvai. Totul a avut loc la stația Șos. Fabrica de Glucoză

Mijlocul de transport în comun este extrem de utilizat, mai ales pentru că este ieftin și, de cele mai multe ori, mai rapid decât mașina proprie. Deplasările cu transportul în comun pot fi și pline de surprize, unele dintre ele neplăcute, care lasă un gust amar celor pățiți. La fel a simțit și un bucureștean, care a vrut să urce în tramvai, dar a avut parte de șocul vieții sale.

Experiență neplăcută într-un tramvai din București

Un bărbat din București a avut parte de o experiență extrem de neplăcută cu mijlocul de transport în comun. Totul s-a întâmplat într-o seară, după ora 21.00, la stația Șos. Fabrica de Glucoză. Personajul principal al poveștii, care se mai afla cu câțiva prieteni, nu a reușit să urce în primele două tramvaie și abia al treilea a fost cu noroc. Nici de data aceasta, însă, nu a văzut în ce direcție merge STB-ul, dar a riscat, cerând detalii vatmanului.

Bucureșteanul a fost nevoit să îl „roage frumos” pe vatman să îl ducă trei stații, iar când călătorul a vrut să afle în ce direcție se retrage tramvaiul, vatmanul a avut o reacție ce lasă de dorit. Acesta i-a răspuns pe un ton respingător și a refuzat să îi dea explicații, de parcă acestea ar fi fost secrete.

Bărbatul a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare, pentru a atrage atenția asupra comportamentului pe care îl au angajații, care ar trebui, de fapt, să dea dovadă de înțelegere și să își respecte meseria, dar și pasagerii.

„În seara asta la ora 21:05 în stația Fabrica de Glucoza/ Sos. Petricani au venit trei tramvaie unul după altul. Primele două nu am reușit să văd ce sunt, iar al 3-lea a trebuit să îl rugăm frumos să ne ducă 3 stații și când l-am întrebat – Unde se retrage ? – mi-a răspuns că – Se retrage unde vrea el , ne-a luat 3 stații să ne dăm jos.

Era vagonul 128 și colegii de la STB se supără când scriem ce scriem despre astfel de exemple. Păi cu asemenea „uscături” NICI ODATA NU O SĂ SCĂPAȚI DE PROBLEMELE ACTUALE, INDIFERENT CE DIRECTOR VA VENI SAU VA FI PUS. SCĂPAȚI DE ASTFEL DE COLEGI ȘI ATUNCI POATE CĂLATORII VĂ VOR RESPECTA , PÂNĂ ATUNCI…”, a scris bucureșteanul pe un grup de Facebook „Reclamații STB”.

Reacția internauților, și mai șocantă

Povestea bucureșteanului le-a atras atenția internauților, dar nu toți au fost de acord cu nemulțumirea lui. Unii dintre ei l-au pus la zid pe vatman, recunoscând că majoritatea angajaților STB au un comportament care lasă de dorit și chiar ar trebui făcute ceva schimbări acolo.

„Data viitoare găsește o piatră și joaca te puțin cu nervii vatmanului!”, „Șoferii ăștia sunt altă specie. Cred că îi învață să fie așa nesimțiți. Majoritatea ar trebui dați afară”, au fost câteva dintre comentariile pro.

Unii, însă, au acuzat că toți vor să facă numai rău și să pună la zid angajații, pe motiv că nu au deloc intenții bune.

„Rău că v-a luat, sunteți rău intenționați, doar să faceți rău, rău la greu. Înțeleg că nu ai fost singur, ai mai fost cu câțiva colegi, nu va interesat ce scrie pe firma vagonului. Obligatoriu scrie unde se retrage”, „Dacă se retrage nu are voie sa ia călători, asa ca spune mulțumesc ca te a luat trei stați! Dacă ii faci reclamație va fi tras la răspundere de ce te a luat”, au declarat unii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: