Redactia.ro
Home » Monden » Sofia Vicoveanca, mesaj soc din străinătate. Motivul halucinant pentru care îndrăgita interpretă este mereu online: “M-am măritat cu Facebookul”

Sofia Vicoveanca, mesaj soc din străinătate. Motivul halucinant pentru care îndrăgita interpretă este mereu online: “M-am măritat cu Facebookul”

Sofia Vicoveanca este tot mai prezentă pe rețelele de socializare. Una dintre cele mai îndrăgite vedete ale muzicii populare românești, care a împlinit de curând 79 de ani, postează tot mai mult pe rețelele de socializare. 

 

Sofia Vicoveanca, mesaj șoc pe rețelele sociale

Sofia Vicoveanca postează cu regularitate fie un gând, fie o rugăciune pe rețelele de socializare și ia în serios acest lucru. Este urmărită de mulți oameni din țară și din afară. Ciferele arată că Sofia Vicoveanca are în medie peste 175.000 de urmăritori zilnic.

„Totul a început pentru mine cam acum doi ani. Atunci m-am trezit cu o postare din partea unei românce din străinătate care mi-a scris ceva care m-a făcut să privesc cu alţi ochi toată povestea asta. Ce mi-a scris respectiva doamnă? Ceva de genul: În ziua în care nu scrieţi nimic pe pagina de Facebook mă tem că aţi păţit ceva şi atunci mă grăbesc să mă rog pentru sănătatea dumneavoastră. Ei, din acel ceas am decis să scriu în fiecare zi câte ceva. Practic, aş putea spune că m-am măritat cu facebookul!‘‘, a declarat Sofia Vicoveanca pentru impact.ro.

Artista spune că dă zeci de like-uri în fiecare zi a săptămânii celor care o caută pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii. Artista a mai spus că nu i-a fost deloc greu să învețe cum să lucreze pe Facebook și cum să interacționeze cu oamenii.

Oi purta eu opinci, dar nici chiar aşa! Iar unde nu m-am priceput, nu mi-a fost deloc ruşine să întreb!”, a adăugat cântăreața.

 

Interpreta are un program pe care îl respectă cu strictețe

 

Sofia Voicoveanca respectă un program zilnic. „Am peste o sută de ghivece de flori ce-mi ţin companie. Apoi îmi plac integramele, dar şi lectura. Spre exemplu, în aceste zile citesc volumul , pe care l-am primit de la fostul meu coleg de scenă, Dragoş Pâslaru, azi părintele călugăr Valerian”, a mai spus îndrăgita interpretă de muzică populară.

Între cei doi este o prietenie foarte strânsă de aproape trei decenii. În 1983 cei doi au jucat împreună în filmul ‘Ochi de urs‘, regizat de Stere Gulea. De atunci, Dragoş Pâslaru, părintele de azi continuă să fie alintat de Sofia Vicoveanca cu numele rolului din film, Culi sau Cuş, cântăreaţa de muzică populară fiindu-i mamă în pelicula amintită.

Sofia Vicoveanca crede că are o explicaţie şi pentru vremurile pe care le trăim în prezent, în contextul pandemiei „Foarte mulţi dintre noi ne-am văzut dumnezei. Or, la fel de bine ştim cu toţii că Dumnezeu e unul singur. Ca atare, trebuie să ne întoarcem acolo unde ne e locul… Dar nu trebuie să ne descurajăm. Fiindcă vom trece şi peste aceste încercări”.

Însă, interpreta a mărturisit că cel mai mult îi lipsește publicul după cei 61 de ani de activitate pe scenă. Artista abia așteaptă să își revadă familia, fiica, ginerele și nepoata sa preferată care o alintă ”Mămuca”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: