Redactia.ro
Home » Știri » Soldat rus ajuns din greșeală în tabăra ucrainenilor: ”Am luat-o puțin la stânga și…”

Soldat rus ajuns din greșeală în tabăra ucrainenilor: ”Am luat-o puțin la stânga și…”

Un soldat rus a ajuns, din greșeală, chiar în tabăra soldaților ucraineni. Nu a mai putut să își dea seama care este, de fapt, drumul către baza sa militară, din pricina faptului că “a băut puțin cu tanchiștii”. A povestit cum s-a întâmplat tot, așa că declarația sa a ajuns acum virală.

Soldatul rus a povestit că a ajuns la Forțele Armate ale Ucrainei fără să îți dea seama. În zorii zilei, tânărul a mers să se odihnească, însă nu a mai nimerit drumul.

Soldat rus ajuns din greșeală în tabăra ucrainenilor: ”Am luat-o puțin la stânga și…”

Iar soldatul rus a povestit cum s-a întâmplat totul.

”M-am îmbătat, am luat-o puțin la stânga și am ajuns la Forțele Armate ale Ucrainei. La patru dimineața am mers să mă odihnesc. Am adormit așezat. M-am trezit din cauza exploziilor. Tancurile, blindatele noastre, deja săreau în aer. În fiecare zi suntem bombardați. Noi deja am înțeles, pentru ce ne-ar trebui nouă toate acestea? La toți ne este frică, am băut puțin cu tanchiștii”, a explicat soldatul rus, ajuns din greșeală în tabăra ucrainenilor.

Ce se întâmplă în Ucraina, după negocierile de pace de la Istanbul

Războiul din Ucraina durează de mai bine de o lună în țara vecină. Dar în urma ultimei runde de negocieri ruso-ucrainene de la Istanbul, ar exista șanse mare ca bombardamentele să se diminueze.

Viceprimarul Mykola Povoroznyk a declarat că aseară, în afara Kievului s-au auzit sirene și sunetul focurilor de armă, dar capitala ucraineană în sine nu a fost bombardată de forțele ruse.

”Noaptea a trecut relativ calm, cu sunetele sirenelor și sunetul focuri de armă de la bătăliile din jurul orașului, dar nu au existat bombardamente în orașul însuși”, a spus viceprimarul.

Oficialii ruși au declarat că se vor reduce „drastic” operațiunile de lângă Kiev în timpul discuțiilor de pace de ieri de la Istanbul. Însă președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a exprimat scepticismul cu privire la promisiunea Rusiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: