Redactia.ro
Home » Știri » Soldat ucrainean, viral pe Tik Tok. Cum a reușit bărbatul să-și liniștească fiica de acasă

Soldat ucrainean, viral pe Tik Tok. Cum a reușit bărbatul să-și liniștească fiica de acasă

Printre nenumăratele informații și imagini care descriu situația de coșmar din Ucraina, iată că un soldat ucrainean a vrut să-și liniștească fiica de acasă că este bine. Și a reușit să aducă un zâmbet timid în aceste vremuri grele, dar și lacrimi de emoție pe milioane de chipuri, după ce a devenit viral pe Tik Tok.

Ca să-și asigure fetița că este bine, un soldat ucrainean s-a filmat în timp ce dansează pe frontul de război. Bărbatul a încărcat pe TikTok mai multe videoclipuri cu el în timp ce dansează pe melodii celebre, pe care le cunoaște toată lumea!

@alexhook2303 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛 #Топ #ЗСУ #Рек #украинатикток #славаукраїні #Армия #ООС #огонь ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis Karaolis

Soldat ucrainean care dansează, viral pe TikTok

Soldatul ucrainean a dorit să o asigure pe fiica lui că este bine, în ciuda tuturor informațiilor de la Tv, la știri sau de pe Internet, privind războiul din Ucraina. Așa că s-a filmat în timp ce dansează!

Imaginile cu soldatul ucrainean s-au viralizat în timp record pe TikTok. Videoclipurile au strâns peste 10 milioane de aprecieri. Cum era de așteptat, toți internauții și-au arătat bucuria că omul este în viață prin comentarii.

Și chiar dacă soldatul ucrainean se află în pericol în orice moment, toți au apreciat că a ales să își apere țara, chiar dacă gândul său este mereu acasă. Ca orice părinte, este clar că se gândește mereu la fiica lui, pentru care vrea să facă orice ca să o știe mai liniștită.

Zelenski, bilanț privind copiii victime după invazia rusă

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis, în cursul zilei de luni, că în ultimele 4 zile au fost uciși mai mulți copii, în urma invaziei ruse în țara sa.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că 16 copii au fost uciși și 45 au fost răniți în ultimele patru zile, potrivit Sky News.

Zelensky a susținut că 4.500 de soldați ruși au fost uciși până acum.

Într-un apel către soldații ruși, șeful de la Kiev le-a transmis acestora un mesaj cât se poate de dur: „Salvați-vă viețile și plecați”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: