Redactia.ro
Home » Monden » Sophia Loren, în costum de baie! Pozele fac ravagii pe internet

Sophia Loren, în costum de baie! Pozele fac ravagii pe internet

GALERIE FOTO (11)

Sophia Loren este una dintre cele mai frumoase actrițe care au existat vreodată. Născută dintr-un inginer și o profesoară de pian, Sophia a fost născută în Italia. De la vârsta de 15 a început să caute succesul în Roma, orașul său natal.

Povestea de dragoste a Sophiei Loren este parcă desprinsă din filmele în care actrița a jucat. L-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț pe platourile de filmare. El, căsătorit. Divorțul nu era legal pe vremea aceea în Italia, așa că au emigrat în Franța. Acolo au devenit cetățeni francezi și astfel, Carlo Ponti, a reușit să o ceară în căsătorie pe Loren. Actrița s-a căsătorit la doar 22 de ani.

Sophia Loren, în costum de baie! Pozele fac ravagii pe internet

Apariția sa în revista Life Magazine în 1955 avea să-i aducă succesul internațional. Actrița s-a lăsat pozată în vila în care locuia alături de soțul său. În costum de baie, la piscină, sau prin grădină mirosind florile, Sophia Loren a pozat ca și cum era natural.

Sophia a câștigat de-a lungul carierei sale 50 de premii, inclusiv un Oscar pentru Cea Mai Bună Actriță. A fost prima femeie nevorbitoare de engleză careia i s-a decernat prestigiosul premiu. Lista distincțiilor e completată, printre altele, de premiile Globurile de Aur, Grammy, BAFTA și Laurel.

Citește și: Doliu în lumea modei. Designerul francez Emanuel Ungaro a murit la 86 de ani

La 85 de ani, Sophia Loren încă ține primele pagini ale revistelor. Este în continuare foarte cochetă și aranjată. A surprins prin declarația pe care a dat-o la 72 de ani, atunci când soțul său a murit. Întrebată fiind dacă se va mai căsători vreodată, actrița a răspuns:

”Nu, niciodată. Mi-ar fi imposibil să iubesc pe altcineva”, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: