Redactia.ro
Home » Monden » Sora fraților Sterp se vrea în politică. Pe ce post candidează Georgeta?

Sora fraților Sterp se vrea în politică. Pe ce post candidează Georgeta?

Sora fraților Sterp se vrea în politică

Culiță Sterp are o familie numeroasă cu care se mândrește la orice pas. Fratele său, Iancu Sterp se bucură în prezent de un succes pe plan muzical, în timp ce sora sa mai mică s-am axat pe politică. Geta Sterp candidează pentru Consiliul Local al comunei General Berhelot.

Sora fraților Sterp se vrea în politică. Pe ce post candidează Georgeta?

Familia Sterp a devenit cunoscută în întreaga țară, după ce Culiță Sterp, fiul mamei Geta și fratele mai mare al lui Iancu,  al Ilenei și al Georgetei s-a lansat în muzică.

La scurt timp, avea să apară în fața telespectatorilor, Iancu Sterp, după ce s-a înscris în emisiunea „Putere Dragostei”. Imediat după, Iancu a vrut să-și testeze puterea în emisiunea „Survivor România”, unde a ajuns până în finală.

Ei bine, cu doi frați cunoscuți, Georgeta, sora cea mică a acestora s-a decis să se axeze pe politică. Tânăra în vârstă de 23 de ani a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care anunța că va candida pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot.

La descriere, Georgeta a scris că a absolvit Colegiul Național “I.C. Brătianu” din Hațeg, iar de atunci s-a ocupat de produsele familiei sale, care are foarte multe oi. Sora fraților Sterp este dispusă să schimbe comuna în care s-a născut.’

Sunt Sterp Georgeta, am 23 de ani și candidez pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot. Am absolvit Colegiul National “I.C. Brătianu” din Hațeg, de atunci gestionez magazinul în care se vând produsele de la ferma familiei mele. De curând am decis să reiau studiile, fiind studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, secția Silvicultură.
Partidele vechi au avut 30 de ani să demonstreze ce pot face pentru români. Rezultatul? Am fost întotdeauna în urma vecinilor din vest. Credeți că de data asta s-au reformat? Că va fi diferit? Noi, tinerii din USR, vă cerem o singură șansă să demonstrăm că suntem capabili să modernizăm administrația și să dezvoltăm comuna cu adevărat!„, este mesajul postat de Geta pe Instagram.

View this post on Instagram

Sunt Sterp Georgeta, am 23 de ani și candidez pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot. Am absolvit Colegiul National “I.C. Brătianu” din Hațeg, de atunci gestionez magazinul în care se vând produsele de la ferma familiei mele. De curând am decis să reiau studiile, fiind studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, secția Silvicultură. Partidele vechi au avut 30 de ani să demonstreze ce pot face pentru români. Rezultatul? Am fost întotdeauna în urma vecinilor din vest. Credeți că de data asta s-au reformat? Că va fi diferit? Noi, tinerii din USR, vă cerem o singură șansă să demonstrăm că suntem capabili să modernizăm administrația și să dezvoltăm comuna cu adevărat!

A post shared by Geta Sterp (@getasterp) on

Cine este Georgeta Sterp?

Geta este mezina familiei Sterp și cea care se ocupă de afacerile familiei, care deține o stână de oi. Astfel, aceasta vinde brânză, caș și telemea de oi la o tarabă din comuna Hațeg. „Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale”, a postat Geta pe rețelele de socializare.

Mama Geta, persoana care le-a dat viață și i-a crescut cu drag pe cei patru frați, este mândră de copiii ei, mai ales de Geta și de Iancu, deoarece aceștia s-au implicat cel mai mult în treburile familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini