Redactia.ro
Home » Monden » Bombă în showbiz: Iancu și Geta îl dau de gol pe Culiță Sterp. Artistul va deveni tătic?

Bombă în showbiz: Iancu și Geta îl dau de gol pe Culiță Sterp. Artistul va deveni tătic?

Culita Sterp

Iancu și Geta Sterp, invitați la emisiunea Wowbiz.ro au deschis subiecte picante despre relația lor și despre fratele lor, Culiță Sterp.

Cei doi frați au precizat că există posibilitatea ca fratele lor mai mare să devină tătic. Oare este adevărat?

Culiță Sterp va deveni tătic?

Iancu și Geta Sterp au fost invitați în emisiunea Wowbiz.ro pentru a vorbi despre relația pe care o au și când de bine se înțeleg.

Discuția a atins subiecte picante referitoare la însurătoare și măritiș,moment în care Iancu a făcut o declarație șoc despre fratele său, Culiță Sterp.

Vedeta a precizat că a găsit în mașina fratelui său un test de sarcină și este posibil să devină tătic. Evident, Iancu și Geta au început să râdă după ce a spus aceast lucru, ceea ce ne demonstrează că a fost doar o glumă.

Dar cu toate că cei doi s-au distrat pe acest subiect, Iancu a dezvălui că fratele său, Culiță își dorește un copil cât mai repede, deci ne putem aștepta oricând la o asemenea veste de la cântăreț.

Succesul familiei Sterp. Cine este Culiță Sterp și cum a devenit cunoscut?

Culiță Sterp a ajuns în lumina reflectoarelor după ce s-a despărțit de soția sa, cântăreața Carmen de la Sălciua.

Multiplele împăcări și despărțiri i-au adus pe prima pagina a tabloidelor. Într-un final, cei doi s-au decis că este mult mai bine să meargă pe drumuri diferite. Culiță Sterp, este din Hațeg și provine dintr-o familie modestă, care are o afacere cu oi, acesta crescând de mic printre animale.

Însă artistul a preferat să lase afacerile familiei și să se dedice în totalitate muzicii. Împreună cu fosta sa soție, au cunoscut un succes fulminat, care se menține și la momentul actual.

Culiță Sterp mai are două surori și un frate, Iancu Sterp, în vârstă de 22 de ani care a participat la emisiunea Puterea Dragostei, difuzată pe Kanald.

Ulterior, Iancu a participat la emisiunea Survivor România, iar de atunci se bucură de un succes enorm în rândul fanilor.

Cu toate astea, mama fraților Sterp a devenit cunoscută după ce aceștia au postat nenumărate videoclipuri cu ea pe rețelele de socializare. De asemenea, Geta Sterp a fost invitată și la emisiuni, unde a vorbit foarte multe despre familia lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: