Redactia.ro
Home » Știri » Carmen de la Sălciua umilită de familia lui Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua umilită de familia lui Culiță Sterp

GALERIE FOTO (2)

Carmen de la Sălciua umilită de familia lui Culiță Sterp

A fost mare petrecere în familia lui Culiță Sterp. Sora cântărețului, Ileana, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Pritre invitați s-a numărat și fosta soție a artistului, actuala sa iubită, Carmen de la Sălciua. Deși la împăcare, Culiță i-ar fi promis fostei sale soții că va fi primită bine de familia sa, doar de dragul lui, lucrurile nu au stat chiar așa.

Ne amintim că divorțul dintre cei doi s-a lăsat cu scandal. Acuzații grave din ambele părți. Însă, Carmen de la Sălciua a fost cea mai terfelită în spațiul public. Ei i s-au adus acuzații chiar de către sora lui Culiță, care acum a devenit și ea femeie măritată.
Unul dintre nuntașii care au participat la eveniment, a ”dat din casa” și a povestit cum au decurs lucrurile la petrecere.

”Carmen de la Sălciua a încercat să fie amabilă, a fost toată un zâmbet, dar… înapoi a primit doar priviri reci. Încerca să lege o discuție cu rudele lui Culiță, dar aceștia o lăsau să vorbească singură, iar apoi, când ea pleca, începeau să vorbească între ei. Nu s-a simțit deloc bine primită, a încercat să o ascundă, dar a simțit că nu prea este iubită acolo”, conform unor surse wowbiz.ro

Cei doi au încercat să îngroape securea războiului. Se pare încă, că familia artistului încă nu s-a obișnuit cu acest gând.

”A stat cu zâmbetul pe figură toată noaptea. A încercat să fie veselă, dar nu prea i-a ieșit. Se vedea că forțează, de dragul imaginii. De fapt, simțea că este în plus acolo”, a mai spus aceeași sursă despre cântăreață .

Mesajul șocant postat de artistă după împăcare

Împăcarea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp ține prima pagină a tuturor ziarelor. Toată lumea este uimită că după un divorț scandalos au reușit să găsească calea unul către celălalt. Iar asta, atunci când nimeni nu se aștepta. Fanii au început să facă glume pe seama acestui subiect, iar Carmen a redistribuit și ea o fază amuzantă: „Da, să faci sex e mișto, dar ați văzut împăcarea dintre Culiță și Carmen?”, e fraza pe care frumoasa brunetă a redistribuit-o pe pagina ei, la InstaStory.

Mesajul șocant postat de artistă după împăcare
Mesajul șocant postat de artistă după împăcare

Cum au ajuns să se împace Carmen și Culiță

„Aseară am avut parte de surpriza vieții mele….cântam , era atmosfera , toată lumea se distra, și deodată văd că începe lumea să iasă afară…nu știam ce se întâmplă, toată lumea știa , inclusiv colegii mei de formatie , dar eu nu știam nimic. Mă gândeam că iese lumea pt că era cald înăuntru , dar nu era așa după ce au ieșit mai mult de jumate din sală, vine un prieten la mine zi zice Hai repede afară că ți-a lovit cineva mașina , a fost accident.

Când am auzit asta vă dati seama că am oprit și am ieșit afara. Și afară ce să vezi, mare surpriza , cu artificii și ditamai cadoul , când îl deschid cine iese din el? Puteți vedea și voi cu ochii voștri! Nimeni alta decât fosta, actuala și viitoare mea iubire! Femeia cu care mi-am dorit tot timpul și îmi doresc o familie! Ea este cadoul meu, trimis de Dumnezeu, pt că mai mare nici nu există”, a scris Culita Sterp pe contul lui de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini