Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Celine Dion rupe din nou tăcerea! Cum se simte artista, de fapt, după ultimele ieșiri din casă

Sora lui Celine Dion rupe din nou tăcerea! Cum se simte artista, de fapt, după ultimele ieșiri din casă

Au apărut noi detalii despre starea de sănătate a cântăreței Celine Dion. Sora sa a rupt tăcerea și a vorbit despre starea de spirit a artistei, dar și despre ultimele sale apariții în spațiul public.

În ciuda naturii delicate a subiectului, Claudette a oferit detalii liniștitoare, subliniind că Céline se află într-o „stare de spirit incredibilă”. Este un aspect esențial în contextul anunțului făcut de Céline Dion cu aproape un an în urmă pe platforma sa de socializare preferată, Instagram. În acel moment, celebra cântăreață canadiană a dezvăluit că suferă de sindromul „persoanei rigide”, o afecțiune neurologică rară caracterizată prin spasme musculare extrem de dureroase.

Cum se simte Celine Dion în prezent

Cu toate acestea, în ciuda perioadei dificile, Céline a reușit să se bucure de momente de bucurie alături de cei dragi. Recent, a fost observată într-o ieșire publică împreună cu cei trei fii ai săi, René-Charles și gemenii Nelson și Eddy, într-o atmosferă aparent plină de optimism.

Un alt moment notabil a fost participarea lui Céline Dion la un concert susținut de Katy Perry la Las Vegas, în compania Prințului Harry și a lui Meghan Markle, pe 4 noiembrie. Această apariție a stârnit interesul și curiozitatea publicului cu privire la evoluția stării sale de sănătate. Desigur, astfel de evenimente publice indică faptul că artista, deși se confruntă cu o boală dificilă, își menține un spirit puternic și continuă să se implice în activități sociale.

Se fac eforturi considerabile pentru a se descoperi un tratament

Claudette Dion a făcut lumină asupra detaliilor privind evoluția stării de sănătate a surorii sale într-un interviu cu „Le Journal de Montréal”. Chiar dacă se știa deja că Claudette s-a mutat cu Céline pentru a o susține în această perioadă dificilă, a dezvăluit acum că nu vor petrece Sărbătorile împreună. Explicația oferită de Claudette a fost legată de creșterea notorietății surorii sale mai mici, fapt ce a generat un interes sporit din partea comunității științifice în căutarea unui tratament eficient pentru sindromul „persoanei rigide”.

Este îmbucurător să observăm că, datorită popularității globale a lui Céline Dion, cercetătorii se concentrează tot mai mult pe descoperirea unui leac pentru această afecțiune rară. Mesajul transmis de Claudette despre implicarea crescândă a comunității științifice în căutarea unui tratament reprezintă, fără îndoială, o sursă de speranță pentru toți cei afectați de sindromul „persoanei rigide”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: