Redactia.ro
Home » Știri » Sora lui Cornel Dinicu, atac dur la adresa celor care îi condamnă fratele: ”Cine e criminalul în toată povestea?”

Sora lui Cornel Dinicu, atac dur la adresa celor care îi condamnă fratele: ”Cine e criminalul în toată povestea?”

Cornel Dinicu, primele declarații după ieșirea din arest. Ce spune despre incendiul de la Ferma Dacilor: „O nenorocire..."

De departe cea mai mare tragedie care a marcat finalul anului 2023 a fost incendiul devastator care a avut loc la Ferma Dacilor în a doua zi de Crăciun. Acolo, 8 persoane și-au pierdut viața, printre care s-a numărat și fiul lui Cornel Dinicu, proprietarul pensiunii.

După ce și-a înmormântat copilul de numai 11 ani, patronul a făcut o primă declarație în care a vorbit despre toate nelămuririle care au apărut în presă în ultimele zile. Văzând că al său frate este pus la zid de tot mai multă lume, Cornelia Dinicu a reacționat dur.

Sora lui Cornel Dinicu îi ia apărarea

Pierderea unui copil nu este deloc ușoară, iar Cornel Dinicu simte asta pe propria piele. Din păcate, acum este nevoit să dea socoteală și în fața oamenilor legii pentru incendiul care a avut loc la Ferma Dacilor. Bărbatul a fost acuzat de multe, iar sora sa, plecată în străinătate, a luat decizia de a reacționa în consecință.

„Au trecut 22 de ani de când propria-mi țară m-a gonit printre străini! Am avut o covrigărie în București, cu toate autorizațiile în regulă, covrigărie de unde mâncau 16 persoane dar care mi-a fost dărâmată când domnul Băsescu a decis să “curețe“ Bucureștiul. De la o zi la altă am rămas fără nimic. Și am plecat! Încet toată familia a plecat din țară, ne-am împrăștiat prin lume. Singurul rămas a fost Cornel care a decis, cu toate greutățile, să își îndeplinească visul în propria țară.

A creat un loc de vis, o casă pentru el și copii lui, dar și pentru noi cei plecați. Casă noastră când veneam în țară era Fermă Dacilor, iar când plecăm de acolo plecăm cu valizele pline de bunătăți ca la mama acasă. Înmormântări, parastase și nunți în familia noastră le-a făcut Cornel acolo. El a fost de-a lungul anilor stâlpul de care ne-am sprijinit cu toții!

Azi nu mai avem o casă, o mâna criminală și țară noastră ne-a gonit din nou! Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor! Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți??? Vă gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș?

Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate??? Cine este criminalul în toată această tristă poveste??? El sau voi???”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

De ce nu apare în acte numele lui Cornel Dinicu

Cornel Dinicu a subliniat faptul că, în ciuda percepțiilor greșite despre tinerețea sa, el a avut întotdeauna în vedere protejarea familiei sale. Numele său nu a fost menționat în proiectul Fermei Dacilor, deoarece a considerat că este necesar să își protejeze cei dragi de eventualele repercusiuni sau complicații legate de afacere

„Eram tânăr, sportiv, puternic. Am plătit. Pare oricum că nu destul pentru că ștampila asta de cercetat în stare reținere nu dispare niciodată.

Acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut să îmi protejez familia și numele meu nu apare nicăieri în ceea ce privește proiectul Fermei. Afacerea era pe numele lui Adrian Ristin, un prieten vechi și bun al familiei. Un om foarte apropiat.

Situația mea de familie este mai complicată, pentru că am 5 copii din 3 relații și pentru a nu crea favoritisme și tensiuni am decis ca firma să fie din punct de vedere juridic în administrația unui apropiat. Astfel, cine a vrut din familie bani, a trebuit să muncească, urmând ca pe viitor fiecare să primească ceva în funcție de implicarea avută”, a consemnat Cornel Dinicu într-o postare de pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: