Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Jador, primele declarații după ce artistul a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate: «Sunt cu el peste tot»

Sora lui Jador, primele declarații după ce artistul a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate: «Sunt cu el peste tot»

GALERIE FOTO (2) jador

Zilele trecute, anunțul făcut de către Jador i-a luat prin surprindere pe fani și i-a întristat profund. Artistul a anunțat, pe contul personal de Instagram, că este nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor din cauza problemelor de sănătate care nu îi dau pace. La scurt timp, fratele artistului a venit cu o serie de completări care a stârnit îngrijorarea tuturor celor care-l iubesc pe Jador. Iată ce declarații face, însă, sora îndrăgitului artist.

Ce spune sora lui Jador despre momentele cumplite prin care trece solistul

Jador are o relație foarte bună cu sora sa , Camelia Dunitrache. Dacă fratele lui Jador a oferit indicii și a dat de înțeles că Jador ar putea să fie suspect de cancer de colon, Camelia a preferat să fie mai rezervată și a solicitat discreție, menționând că doar Jador va fi cel care va oferi informațiile necesare, atunci când va simți că este cazul, iar starea de sănătate îi va permite acest lucru.

„Vă dați seama că sunt cu el cu peste tot, oriunde. O să vă spună el mai multe, momentan are o perioadă foarte grea, asta este tot ce pot să zic”, a declarat Camelia, conform Wowbiz.

jador
Jador se confruntă cu probleme grave de sănătate

Jador are probleme grave de sănătate

După ani întregi de concerte susținute în România și în străinătate și nenumărate emisiuni în care a participat și prin care a reușit să ajungă la inima telespectatorilor, Jador a luat o decizie radicală și complet neașteptată. Artistul va renunța la concerte și la activitatea din domeniul muzical din cauza unor probleme grave de sănătate care l-au adus pe patul de spital.

Se pare că problemele cu care se confruntă sunt unele cât se poate de grave pentru că Jador a mărturisit că se roagă lui Dumnezeu să-l mai lase în viață pentru a termina proiectele la care lucrează în momentul de față. Alături de mesajul emoționant și dureros, Jador a distribuit o imagine de pe patul de spital, în care apare având o perfuzie.

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! ANUL ĂSTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CĂ DUMNEZEU SĂ MĂ ȚiNĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! VĂ iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj 😞 aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Jador.

Fratele lui Jador a lăsat de înțeles că artistul este suspect de cancer la colon

Fanii au fost șocați să citească mesajul scris de către manelist și se întreabă ce se petrece cu acesta. Fratele artistului a dorit să pună capăt speculațiilor și misterului, așadar a venit cu o serie de clarificări.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, conform Playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: