Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Petrică Mîțu Stoian vrea să-i onoreze amintirea artistului. Ce vrea să facă cu lucrurile acestuia

Sora lui Petrică Mîțu Stoian vrea să-i onoreze amintirea artistului. Ce vrea să facă cu lucrurile acestuia

Inima iubitului Petrică Mîțu Stoian a încetat să bată în urmă cu mai bine de o lună, iar familia și apropiații lui încă încearcă cu greu să treacă peste această pierdere enormă. Sora artistului, Maria Tărchilă încearcă să facă tot posibilul să intre în posesia bunurilor acestuia, dar s-a lovit de un mare impediment. După ce i-a adus acuzații grave impresarului Doru Gușman, a mărturisit că are de gând să-i aducă un mare omagiu fratelui său.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins mult prea devreme, iar moartea lui a ridicat multe semne de întrebare în rândul familiei, prietenilor și publicul său. Interpretul de muzică populară era divorțat și nu avea copii, iar situația averii sale s-a dovedit a fi una incertă. Surorile lui au încercat să intre în posesia bunurilor acestuia, dar procesul se anunță unul anevoios, deoarece contractele pe care acesta le avea în timpul vieții sunt destul de complicate.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian vrea să-i onoreze amintirea artistului. Ce vrea să facă cu lucrurile acestuia

Maria Tărchilă a dezvăluit că de vină ar fi chiar impresarului lui Mîțu Stoian, Doru Gușman, care a controlat multe aspecte legate de viața artistului. A auzit zvonuri conform cărora o bună parte din proprietățile și bunurile acestuia i-ar reveni impresarului, motiv pentru care l-a atacat în mod public și l-a învinovățit pentru acțiunile sale.

Femeia a mărturisit că atât ea, cât și sora sa, nu plănuiesc să păstreze lucrurile cântărețului pentru ele, ci vor pe această cale să-i aducă un omagiu. Astfel, intenționează să transforme casa lui Petrică Mîțu Stoian într-un muzeu, unde cei ce l-au iubit îi pot vedea locuința unde a trăit și cele mai de preț bunuri și premii. Casa artistului se află la Craiova, iar doamna Tărchilă crede că impresarul acestuia este proprietarul de drept în acest moment.

„Obiectele lui personale sunt la Craiova, o să discut cu Doru (n.r. Doru Gușman, fostul impresar al artistului) și o să vedem ce este. Eu vreau doar lucrurile lui pe care pot să le pun la muzeu, diplomele lui, trofeele lui, mie nu-mi trebuie averea lui nimeni, nu-mi trebuie nimic.[…] Am aflat, din vorbă, că e pe firmă casa, am verificat și am văzut că nu e pe firmă. Am aflat și m-am supărat și pentru casa aia, voiam să-i fac acolo muzeu, să-i expun toate lucrurile acolo, asta m-a durut cel mai rău, că m-am gândit că nu mai pot să fac nimic.”, a spus Maria Tărchilă pentru Acces Direct.

Doru Gușman a negat acuzațiile care i-au fost aduse

Având în vedere că numele său a fost centrul unor discuții foarte aprinse în presă, Doru Gușman a simțit nevoia să clarifice această situație complicată. Bărbatul a dezvăluit astfel că sora lui Petrică Mîțu Stoian se înșală în ceea ce privește acuzațiile pe care i le-a adus, acestea fiind doar zvonuri false.

Impresarul a invitat-o pe Maria Tărchilă să facă demersurile necesare pentru a intra în posesia proprietăților și a bunurilor interpretului de muzică populară, deoarece niciuna dintre acestea nu a fost trecută pe numele său și nu a avut niciun astfel de beneficiu material după moartea artistului,

„Este minciună sută la sută. Este minciună sută la sută, deci dacă ea a spus așa ceva minte, cum să fie adevărat așa ceva. Eu nu am nimic moștenit de la el, eu ce am, am casa mea. El nu mi-a făcut niciun fel de act pentru că omul nu știa că moare. Casa e pe numele lui.”, a spus Doru Gușman într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: